Alex_88 Vloženo 20. Květen 2021 Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 Zdravím Vás, mám možná trochu zvláštní dotaz, ale ať hledám jak hledám nikde nemůžu najít ukazatel teploty oleje a najeté km od tankování. Poradí někdo prosím? 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 @Alex_88 zalezi jakou mas vybavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Teplotu oleje umí jen výbava Active bez Virtual kokpitu se proklikáš v položce Car na infotraimentu Swing/Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Měl jsem za to, že RS umí zobrazit teplotu oleje (a k tomu vodu + oleje v převodovce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Rs také. Měl jsem napsat standartní verze. Až napíše, co má za výbavu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex_88 Vloženo 23. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 (editace) Promiňte chlapi mám výbavu Style s virtual kokpitem. Předtím sem jezdil na Fabii III a zvykl sem si to při startu sledovat a tady mě to hrozně chybí. Nechci tomu nakládat za studena. Editováno: 23. Květen 2021, autor: Alex_88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex_88 Vloženo 23. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 V 21. 5. 2021 na 10:51, Jan R. napsal: Teplotu oleje umí jen výbava Active bez Virtual kokpitu se proklikáš v položce Car na infotraimentu Swing/Columbus Za km díky. Tak ikonka mě mohla trknout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 Ještě možnost, pokud máš Connect, je to kdekoliv vidět v mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Ahojte, taky řeším stejnou otázku jako tazatel. Mám O4 RS (2.0 TSI) ani ne měsíc a za boha nikde nemůžu najít teplotu oleje, pouze teplotu chladicí kapaliny. Hledal jsem jak v infotainmentu, tak v digitalním cockpitu, ale nic.. Je vůbec nějakým způsobem možné, že to moje RS prostě nemá? Děkuji za případně odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 @Rapid1.0 s tím jel, snad si pamatuje kde to našel 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 @Jan R. Měl jsem ho jen na hodinu, nebyl čas hledat schovanou teplotu oleje 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Fakt jsem projel snad vše a pomalu to začíná vypadat, že to tam snad ani není :-/ Z výbavy mi chybí v podstatě jen asistenti, DCC a aut. převodovka, ale to snad nebude tím...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Měla by se zobrazovat v těch budících E a posouváním kolečkem mezi jízdními daty ( doba jízdy, čas jízdy, ....) Pokud to tam není zkusil bych servis. Každé auto má jiný SW, mě se stalo něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 @Jan R. Díky Honzo. Zkusil jsem to znovu celé projet, ale bohužel, kromě teploty chladicí kapaliny tam nemám nic jiného. Verze mého SW infotainmentu je 1803. Kamarád, co dělá u ŠKODA Plus, měl dnes možnost se mi na to podívat u RS 4 iV a ten tam má vidět hezky vidět. Nechce se mi věřit, že by ŠA v rámci upgradu odstranila přehledy pro teplotu oleje? I když, možné je vše. Jinak jsem už kontaktoval svého prodejce, tak snad na něco přijdou a poradí :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Vsadím, že jen aktualizují SW, klidně znovu na 1803 a objeví se. Já neměl vůbec položku uživatel nemohl jsem vytvořit Connect a klíček hlavní/vedlejší, po přehrání najednou ano. Zkusit infotraiment do továrního nastavení, ale virtual bude mít asi svůj program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 No, podle zkušeností pár zdejších uživatelů se mi samotnému moc do továrního nastavení nechce, i když to bude asi jedna z věcí, kterou v servise stejně udělají. Já jsem totiž s infotainmentem spokojený, nic se neseká, vše funguje jak má... (musím zaklepat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Zdravím Vás, mám ten istý problém pri verzii RS, tiež neviem zobraziť teplotu oleja a mam soft 1803, prišli ste už na niečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Ahoj. Já po nějakém čase zjistil, že jediné, kde teplotu oleje vidím, je na virtual cockpitu při RS zobrazení (ukazatel otáček nahoře, rychlost digitálně uprostřed). V budících, kde si člověk může navolit všelijaké zobrazení od rádia, aktuální spotřeby, tlaku turba až po navigaci, info o jízdě atd atd, to prostě nemám, mám tam jen teplotu chladicí kapaliny. Domnívám se, že to je z toho důvodu, že nemám DSG a tím pádem v tom zobrazení budících by mi jakoby chyběla hodnota pro ukazatel teploty převodovky (jsou tam totiž 3, co jsem viděl na videích). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Ďakujem za reakciu, asi máš pravdu ze to bude mať súvis s manuálom, ja som automat nechcel, opýtam sa eštecu dílera idem tam 3.12. ale som skeptický, na väčšinu otázok odpovedajú neurčito a vyhýbavo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Souhlas, můj dealer taky neměl tušení a nabídl mi přehrátí softwaru v infotainmentu, což jsem odmítl. Dej potom prosím vědět 🙂 Třeba něco budou vědět, ale fakt se zdá, že to je tím manuálem a jediná možnost kde vidět teplotu oleje v motoru je v RS zobrazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Vďaka aj to mi pomohlo, že aspoň tam to nájdem, určite napíšem čo mi povedali a aj soft dám aktualizovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Ok. Co se týče té aktualizace SW - zkus prosím vyfotit verzi SW před a po aktualizaci a pak popsat výsledek do tématu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casspo Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Más pravdu to si odfotím lebo ak by bol horší aby som vedel čo si tam mám nahrať presne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Teplota oleja vo Vitrual Cockpite: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Ale to je obrázek zase z varianty vozu s automatickou převodovkou. Já s manuálem tam opravdu nic takového nemám (díval jsem se už snad 3x nebo 4x). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.