Publikováno Květen 20, 20214 r Zdravím Vás, mám možná trochu zvláštní dotaz, ale ať hledám jak hledám nikde nemůžu najít ukazatel teploty oleje a najeté km od tankování. Poradí někdo prosím? 😄
Květen 21, 20214 r Teplotu oleje umí jen výbava Active bez Virtual kokpitu se proklikáš v položce Car na infotraimentu Swing/Columbus
Květen 21, 20214 r Měl jsem za to, že RS umí zobrazit teplotu oleje (a k tomu vodu + oleje v převodovce).
Květen 23, 20214 r Autor Promiňte chlapi mám výbavu Style s virtual kokpitem. Předtím sem jezdil na Fabii III a zvykl sem si to při startu sledovat a tady mě to hrozně chybí. Nechci tomu nakládat za studena. Upraveno Květen 23, 20214 r od Alex_88
Květen 23, 20214 r Autor V 21. 5. 2021 na 10:51, Jan R. napsal: Teplotu oleje umí jen výbava Active bez Virtual kokpitu se proklikáš v položce Car na infotraimentu Swing/Columbus Za km díky. Tak ikonka mě mohla trknout :-D
Červen 10, 20214 r Ahojte, taky řeším stejnou otázku jako tazatel. Mám O4 RS (2.0 TSI) ani ne měsíc a za boha nikde nemůžu najít teplotu oleje, pouze teplotu chladicí kapaliny. Hledal jsem jak v infotainmentu, tak v digitalním cockpitu, ale nic.. Je vůbec nějakým způsobem možné, že to moje RS prostě nemá? Děkuji za případně odpovědi :)
Červen 10, 20214 r Fakt jsem projel snad vše a pomalu to začíná vypadat, že to tam snad ani není :-/ Z výbavy mi chybí v podstatě jen asistenti, DCC a aut. převodovka, ale to snad nebude tím...?
Červen 10, 20214 r Měla by se zobrazovat v těch budících E a posouváním kolečkem mezi jízdními daty ( doba jízdy, čas jízdy, ....) Pokud to tam není zkusil bych servis. Každé auto má jiný SW, mě se stalo něco podobného.
Červen 16, 20214 r @Jan R. Díky Honzo. Zkusil jsem to znovu celé projet, ale bohužel, kromě teploty chladicí kapaliny tam nemám nic jiného. Verze mého SW infotainmentu je 1803. Kamarád, co dělá u ŠKODA Plus, měl dnes možnost se mi na to podívat u RS 4 iV a ten tam má vidět hezky vidět. Nechce se mi věřit, že by ŠA v rámci upgradu odstranila přehledy pro teplotu oleje? I když, možné je vše. Jinak jsem už kontaktoval svého prodejce, tak snad na něco přijdou a poradí :).
Červen 16, 20214 r Vsadím, že jen aktualizují SW, klidně znovu na 1803 a objeví se. Já neměl vůbec položku uživatel nemohl jsem vytvořit Connect a klíček hlavní/vedlejší, po přehrání najednou ano. Zkusit infotraiment do továrního nastavení, ale virtual bude mít asi svůj program.
Červen 16, 20214 r No, podle zkušeností pár zdejších uživatelů se mi samotnému moc do továrního nastavení nechce, i když to bude asi jedna z věcí, kterou v servise stejně udělají. Já jsem totiž s infotainmentem spokojený, nic se neseká, vše funguje jak má... (musím zaklepat)
Listopad 29, 20213 r Zdravím Vás, mám ten istý problém pri verzii RS, tiež neviem zobraziť teplotu oleja a mam soft 1803, prišli ste už na niečo?
Listopad 29, 20213 r Ahoj. Já po nějakém čase zjistil, že jediné, kde teplotu oleje vidím, je na virtual cockpitu při RS zobrazení (ukazatel otáček nahoře, rychlost digitálně uprostřed). V budících, kde si člověk může navolit všelijaké zobrazení od rádia, aktuální spotřeby, tlaku turba až po navigaci, info o jízdě atd atd, to prostě nemám, mám tam jen teplotu chladicí kapaliny. Domnívám se, že to je z toho důvodu, že nemám DSG a tím pádem v tom zobrazení budících by mi jakoby chyběla hodnota pro ukazatel teploty převodovky (jsou tam totiž 3, co jsem viděl na videích).
Listopad 29, 20213 r Ďakujem za reakciu, asi máš pravdu ze to bude mať súvis s manuálom, ja som automat nechcel, opýtam sa eštecu dílera idem tam 3.12. ale som skeptický, na väčšinu otázok odpovedajú neurčito a vyhýbavo...
Listopad 29, 20213 r Souhlas, můj dealer taky neměl tušení a nabídl mi přehrátí softwaru v infotainmentu, což jsem odmítl. Dej potom prosím vědět 🙂 Třeba něco budou vědět, ale fakt se zdá, že to je tím manuálem a jediná možnost kde vidět teplotu oleje v motoru je v RS zobrazení.
Listopad 29, 20213 r Vďaka aj to mi pomohlo, že aspoň tam to nájdem, určite napíšem čo mi povedali a aj soft dám aktualizovať
Listopad 29, 20213 r Ok. Co se týče té aktualizace SW - zkus prosím vyfotit verzi SW před a po aktualizaci a pak popsat výsledek do tématu:
Listopad 29, 20213 r Más pravdu to si odfotím lebo ak by bol horší aby som vedel čo si tam mám nahrať presne :-)
Listopad 29, 20213 r Ale to je obrázek zase z varianty vozu s automatickou převodovkou. Já s manuálem tam opravdu nic takového nemám (díval jsem se už snad 3x nebo 4x).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.