Publikováno Květen 23, 20214 r Mám problém zo spínačom na chladiči pri teste teplota vody 104C a nezapina sa Sahara, ventilátor je ok keďže pri zapnutí klímatizacie sa rozbehne.Mám podozrenie na spínač, podľa VIN a škoda diely by tam mal byť trojpolový.Asi by to šlo otestovať spojeným dvoch pinov na konektore z kabeláže, akože zopol spínač,no neviem ktoré piny,tým by som vylúčil kabeláž,konektor,RJ ventilátora a bolo by isté že je to spínač, dík za odpovede.
Červen 8, 20214 r Autor V 23. 5. 2021 na 19:20, Domio napsal: Máš SZ Po výmene spínače ventilátora sahara stále nespína a ventilátor sa nerozbehne,po dosiahnutí požadovanej teploty,no po zapnutí klímy sa ihneď zapne, problém bude asi v kabeláži alebo v tej RJ?, ešteže sa to dá uchladiť zapnutým klímy.
Červen 15, 20214 r Autor Dnes mi mechanik povedal že vymenil aj tu RJ a aj tak sa ventilátor nezapne pri zvýšený teploty, takže nasleduje autoelektrikar,dúfam že zistí príčinu.
Červen 15, 20214 r A když spojíš všechny ty dráty co vedou k tomu spínači na chladiči, tak nic? Zkoušel si to se zapnutým klíčkem? Ale normálně ventilátor dochlazuje i s klíčkem vypnutým, tak by se měl točit taky bez klíčku. Nejspíš asi budou někde překousané dráty. Potom dej vědět, jak to dopadlo. Upraveno Červen 15, 20214 r od jipol57
Červen 25, 20214 r Autor Bola vadna elektronika ventilátora,nespinala pomalšiu rýchlosť,po výmene ventilátora je to OK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.