h2o Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Osobně jsem se nesetkal s tím, že by škodovka zvládla jiné rádio dokódovat, když jim online nepovolí parametrizaci jednotky, která ve voze nebyla. Ale třeba se zadaří. Autorizovaný servis není podmínka stačí najít někoho kdo má online. Jinak v Ostravě není problém udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajnšmetke Vloženo 24. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2022 V 11. 7. 2022 na 13:22, h2o napsal: Osobně jsem se nesetkal s tím, že by škodovka zvládla jiné rádio dokódovat, když jim online nepovolí parametrizaci jednotky, která ve voze nebyla. Ale třeba se zadaří. Autorizovaný servis není podmínka stačí najít někoho kdo má online. Jinak v Ostravě není problém udělat. Udělali mi to v AS,, 700kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Embie Vloženo 7. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2022 (editace) Ahoj Zkoumám možnost výměny rádia do Octavie 3 předfacelift (r 2013) a mám z toho hlavu jako balón. Chci měnit, stejně jako autor příspěvku swing bez displaye (ale s bluetooth) za swing s displayem (taky s bluetooth). Jak prosím poznám, že ten swing s displayem co chci koupit má i integrovaný přijímač (řídicí jednotka, vlastní rádio, krabička - lidi tomu říkají různě) v sobě? Abych nekoupil jen display, který mi bude k prdu. Předpokládám, že bude větší, ale nevím, jak vypadá jeden a jak druhý, v inzerátech je vždy fotka zpředu a zezadu a není z toho poznat, zda je to „větší“ a podle konektorů to nepoznám. Jedinou fotku jsem našel tuto a mám za to, že je to Swing s integrovanou jednotkou, chápu to dobře? Když to koupím, potřebuji znát nějaký „kód“ na spárování s autem? V některých inzerátech píšou, že je s kódem, někdy nic. Když bude bez kódu, bude to jen složitější kódování (které stejně sám asi neudělám), nebo to nepůjde vůbec? Existují i ty základní swing bez displaye, ale s externí jednotkou v přihrádce? A poslední dotaz - existuje nějaký soupis rádií do Octavií 3? Docela bych si to rád početl a asi bych nebyl sám, jsou verze s/bez displaye, s/bez bluetooth, s/bez integrované jednotky(samotné rádio), větší či menší displaye a to jsem ještě nedošel k vyšším výbavovým verzím s navigací :-D EDIT- Tak tady si teda hned odpovím, to co hledám je zde: Editováno: 7. Prosinec 2022, autor: Embie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino76 Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 V 21. 7. 2021 na 12:57, Ishy88 napsal: Zdravím, takže jestli to chápu správně, když mám v O3 to nejvíc obyč rádio Swing a chtěl bych ho vyměnit třeba za Columbus (mám zajímavou nabídku), tak s tím budou takové komplikace (nějaké kódování atd.)? Nebo je to v pohodě výměna "kus za kus" někým, kdo se v autě už hrabal? Díky. Ahoj, nejde tak lehce zamenit, v orvni řadě musis koupi kastlik na kednotku cca 750 kc, retrofit kabeláž 2800, jiné usb cca 1000 kč, gps anténu ( ja ji fal do strechy a docela oser ) pak treba kameru, ještě větší srani a pak nastabe ten největší problém....spadnes tam tak min za 20-30 k ( nevim za kolik mas Columbuse) pokud je to MIb 1 da se ofline pokud Mib2 nebo 2,5 tak online... pak musis doufat ze ti to někdo zlegalizuje bo bude mit strach z corky. Jde to i jinal ale stoji to dost peněz. Osobně uz bych do toho nešel. Pěkný nahrady jsou od Radical ( 12k ) nebo Zenec ( 17k ) Zenec ma za me nejlip zpracovany menu auta. Tot asi vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas456 Vloženo 22. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2023 Zdravím, chci se zeptat. Nemám Octavií 3 ve výbavě elegance rok 2015, mám v něm swing s dotykem.. ale display je hrozné malý.. napadlo mě ho vyměnit za swinga většího který se asi dával až od FL.. má větší display a taky možnost CarPlay .. nějaký jsem našel mělo by to být tohle 5E0035867G.. četl jsem kdybych chtěl například columbuse musel bych předělat i šuplíku spolujezdce kvůli jednotce.. takhle bych to dělat nemusel.. zajímá mě zda rádio bude fungovat i na O3 před FL a zda po namontovani je třeba ho nějak aktivovat. A zda by podle vás nebylo lepší třeba předělat na columbuse? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2023 Témata sloučena a upraven název. Přečti si příspěvky výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topsecret Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Zdravím, Potřeboval bych radu. Mám oct 3 před face. Radio bez doteku swing s handsfree. Vyměnil jsem za swing z faceliftu. S tlačítkem app. Má i tlačítko phone. Online ochrana odblokováná. Radio hraje bez problémů. Ale když zmáčknu phone píše jen telefon je nedostupný. Může být problém v kódování? Nebo se musí ještě dodělat něco jiného ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Otázka je jak to kdo kodoval, pokud tam je origo kódování tak hf byla funkční. Podívat se na diag. Přes setup v nastavení telefonu dát viditelné BT a najít ho pak v telefonu a naparovat. Podle mne není funkční ani USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topsecret Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Tak v diag (v radiu)1 chyba. U1111 omezení kvůli chybějící odezvě. V setupu žádné nastavení ohledně bluetooth není. Zkoušel jsem dát reset radia i základní nastavení a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Ale je, najdi si na stránce škoda auto manuál ke Swingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 (editace) Stalo se mi ze kdyz se u Amundsenu odstranovala ochrana komponent v autorizaku tak bluetooth nefungovalo protoze je chranene Fec kodem, ktere samozrejme dane auto podle databaze mít nemá. @topsecret pokud to infotaiment umi zkus podrzet tlacitko menu pak moznost funkcni kody a pak instalovane, pokud tam neni kod 00060100 tak bluetooth neni povoleny Editováno: 9. Listopad 2023, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topsecret Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Kouknu na to. Myslím si že to bohužel bude můj případ.. dá se s tím něco dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Jedna baba mi kdysi povidala, ze i u swingu da ale nemam s tim osobni zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Za celou dobu co dělám swing přes online se mi nestalo že by se kódování smazalo. Chápu kdyby byla voňka ale tam by nebyl ani dataset. FEC kód u swingu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Kodovani se nesmaze ale pri odstranovani ochrany komponent se automaticky zneplatni vsechny puvodni fec kody Tohle je teda podle vetsiho displaye swing az od 2018 nicmene okolo 0:29 tam jde videt polozka pro vycet fec kodu. Jestli to je ty verze 2015-17 nemaji to popravde nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 BT žádné FEC kódy u Swingu nemá. To jsou FEC kódy pro: 00060100 - Vehicle Data Interface 00060300 - MirrorLink 00060800 - Apple Carplay 00060900 - Google AndroidAuto BT má pak 00050000 - Bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Ok, jak jsem psal na zacatku zkusenosti jsou z amundsenu, pokud to tak u swingu neni, hadat se nebudu 😉 a kod jsem hledal na netu asi jsem precetl spatny radek. @Pawouk asi pak nasi konverzaci v ramci likvidace (mych) dezinformaci prosim pak smazni pokud souhlasi i druha strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 V pohodě BT FEC řešíš opravdu jen u Bolera, Amundsena a Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topsecret Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Odpoledne nafotím kody které ve rádiu jsou. Pokud se tedy fec kody u bluetooth neřeší tak čím by mohlo být že tam bluetooth není? Dle původního majitele to bt normálně má (nemám důvod mu nevěřit). Mohl odejít modul v rádiu při přepravě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topsecret Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Jo a je to swing z faceliftu. 20231109_182610.heic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Zajeď k někomu kdo má diag a rozumí tomu kódování a dá to do funkčního stavu. Problém může být kdekoliv. Kódování ale i něco špatně v adaptacich. Nechce se mi věřit že v sestupu pro nastavení BT nemáš žádné možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topsecret Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Odpoledne nafotím. Tváří se to jak když tam vůbec není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topsecret Vloženo 20. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2023 Tak jen pro info.. problém vyřešen. Když jsem mazal servisní interval přes caristu tak jsem si všiml že v přizpůsobovani jde zapnout vývojářský režim. ( už jsem předtím zkoušel super vagem ale tím to zapnout nešlo). Po zapnutí režimu a držení tlačítka setup 10sec se otevřelo velké menu. Tam jsem se chvilku prehraboval až jsem našel kolonku bluetooth a viditelnost telefonu. Zaškrtnul jsem uložil a restartoval radio. Po resetu naběhlo včetně funkčního bluetooth. Třeba někomu pomůže 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 14. leden 2024 Sdílet Vloženo 14. leden 2024 Půjde vyměnit Swing s malým displejem bez nějakých složitých úprav a kódování za Swing https://www.maxildily.cz/Autoradio-SWING-Skoda-Octavia-III-Original-nove-5E0035867C-IZY-d14749.htm?tab=description ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. leden 2024 Sdílet Vloženo 14. leden 2024 Online a kódování je nutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.