Jack_lib Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Zajímalo by mě (teda jestli někdo nemá zkušenosti), jestli jde zrušit potvrzení o likvidaci autovraku. Dal jsem auto do vrakáče, ale potřeboval bych to zpět. Platil jsem 1500,- za potvrzení, dáváno před víkendem, po víkendu bych to potřeboval zpátky - s autem by se za tu dobu nemělo nějak manipulovat. Auto je to plně pojízdný, emise a STK platí, ještě nevyřazeno z evidence. Mám na vrácení toho auta nárok, nebo ne? Pokud ano, je možné získat zpátky i poplatek za to potvrzení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Mám na vrácení toho auta nárok, nebo ne? - NE Pokud ano, je možné získat zpátky i poplatek za to potvrzení? - NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Mám na vrácení toho auta nárok, nebo ne? - NE Pokud ano, je možné získat zpátky i poplatek za to potvrzení? - NE Víš to na 100%? jde jen o to vrátit papír a dostat zpátky auto a ten poplatek. To starý jsem dal pryč, protože jsem si koupil jiný. Problém je v tom, že mi ho dneska ukradli, tak potřebuju to starý na doježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) to je jako kdyby jsi něco prodal, a pak to chtěl zpátky. Pokud uděláš dobrou nabídku, tak ti to určitě prodaj zpátky. Je to byznis. Editováno: 12. Listopad 2006, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 to je jako kdyby jsi něco prodal, a pak to chtěl zpátky. Pokud uděláš dobrou nabídku, tak ti to určitě prodaj zpátky. Je to byznis. Je to sice zkur*eny, ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Ještě to zkusím někde zjistit. Ale jestli je to tak, tak to jsem v p*deli. Budu chodit pěšky. To auto je dost starý na to, aby na tom ten bazar něco vytěžil. Editováno: 12. Listopad 2006, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Ještě to zkusím někde zjistit.Ale jestli je to tak, tak to jsem v p*deli. Budu chodit pěšky. To auto je dost starý na to, aby na tom ten bazar něco vytěžil. neznáš bazarníky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.