kimmi Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Zdravim,pozorujem slabý únik chladiacej kvapaliny,pod autom je malý mláčka, nieje to pravidelne, zistil som kvapka je z miesta pri vlnovci, viď obrázok,nevie niekto poradiť kde by mohla byť nejaká netesnosť ak to kvapka z tohoto miesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Dnes mi mechanik povedal že to nevie presne identifikovať ale niekde spod sania také niečo tvrdil, nemôže to byty z rúrky kurenia,ta je skrytá pod saním,čo sa týka eventuálne tesnenia pod hlavou tak chladiaca čistá,olej Ok, výfuk ani biely ani namodraly dym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Jo to může, je tam předehřev vzduchu ,vedou tam 2 hadice do takového plastového bazmeku ,co je pod sáním. Z vrchu není vidět. Už jsem to jednou měnil na autě známého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rare visitor Vloženo 19. Červen 2021 Sdílet Vloženo 19. Červen 2021 V mém autu (r. v. 2014) se projevil únik chladicí kapaliny dvakrát. Před třemi lety zasvítila kontrolka, dolila jsem kapalinu, ta stejným tempem ubývala dál (za pár dnů znovu k min). V servisu zjistili, že prosakuje topná trubka (černá plastová krabička mezi trubkami - prosakovala v bočních svárech). Zjištění závady i výměna trvaly jen pár hodin. Cena trubky - pár stovek Kč. Za necelý rok kapalina začala ubývat znovu, tentokrát ale nesvítila kontrolka, protože úbytek se vždy zastavil asi 2 cm pod min ryskou, kdy ještě kontrolka nesvítila. Dolila jsem, kapalina opět ubývala, ale jen do asi 2 cm pod min ryskou atd. Kdybych se občas nepodívala pod kapotu, úbytek asi ani nezjistím... Pod nádobkou na chladicí kapalinu bylo nastříkáno - mokro. Zjistilo se, že nádobka je prasklá v okolí sváru. Bylo třeba tedy jen vyměnit nádobku, chladicí kapalinu tuším tehdy neměnili, jelikož byla čistá. (K výměně potom došlo za rok při výměně rozvodů a vodní pumpy.) Od výměny nádobky, kapalinu už nebylo třeba dolévat, jen po výměně rozvodů a pumpy, ale to byla tehdy jednorázová záležitost. Možná dolévají něco vždy při výměně oleje, ale jen z hladiny něco nad min do hladiny něco pod max. o po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak34 Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 V 2. 6. 2021 na 6:22, GOLF10 napsal: Jo to může, je tam předehřev vzduchu ,vedou tam 2 hadice do takového plastového bazmeku ,co je pod sáním. Z vrchu není vidět. Už jsem to jednou měnil na autě známého. jj, taky jsem to měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 036121188B tečie , mechanika vymeniť ak na tomto jednoduchom motore toto nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendalehy Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 Ahoj,chci se zeptat taky mi to teče na 63 kw verzi,ale napadlo mědík jestli se to nedá vyřadit,je k tomu špatný přístup a je to propojené mezi expanzní nadobkou a chladičem,tak propojit to přímo jednou hadicí aby to neprotékalo přes tenhle předehřev.Máte někdo s tím zkušenost fabie 1 55kw to třeba vubec nemá.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendalehy Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Tak si odpovím sám,předehřev odpojen,zapojení na přímo od chladiče do nádobky a žádný problém ani na emisích.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.