Clerfayt Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 V 13. 6. 2021 na 7:19, petulko napsal: V práci ma presviedčali že treba davat aditíva ale nejak nemám odvahu davat do nového motora prísady. Myslíš, že výrobce palivo neaditivuje? Preferuji tankovat základní N95 a aditivovat jak uznám za vhodné, za mě VIFem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 (editace) Měnší dojezd ? Nenasrtuješ po tankování v ONO ? Je to totální blbost. Tank ono zaváží phm ze stejných rafinénrek jako jejich konkurence. Jestli máš pocit že na benzín z benziny dál dojedeš, tak je proto, že víš ten benzín byl drahý jak svině a máš lehčí nohu. Jediné v čem se jednotlivé benzínky odlišují jsou v tom jaký kanystr s aditivem tam nalijí. Pak se ještě odlišují premiová paliva , kde benzina a to pouze v čechách (ne na moravě) používá lepší biolíh a bionaftu do svých premiových paliv (stejně tak OMV ale ta si drží kvalitu po celém čr) OMV si vozí tyto phm z rakouska a benzine z Polska. Nicméně při současné ceně benzínu u N95 tank ono 32,90 , benzina ve městě 36,90 je naprosto jasné že do toho můžou lít co chtějí, je lepší tam prostě vrznout VIF s tankovat u ono, úspora je už obrovská. Nehledě na to že tank ono má N98 za 34.90, který rozhodně bude lepší než N95 od benziny byť aditovaný. Editováno: 17. Prosinec 2021, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 ONO bylo svého času nechvalně proslaveno množstvím pokut za nekvalitní paliva, lze to snadno dohledat. Takže žádná blbost. Navíc, píše, že to bylo před dvaceti lety, tak to příště čti pořádně, než se tady rozohníš... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 (editace) Nikdy nemělo víc problémů než okolí benzínky. V té době nepadali pokuty jen na tank ono to lze taky dohledat když už jsi to hledal, ale na všechny okolní benzínky ze závozu, který otestovali. V neposlední řadě se to povětšinou týkalo nafty. Editováno: 20. Prosinec 2021, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Tankujete někdo u čs Tesco? Já ano a nikdy nebyl žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Téměř pravidelně už 4. auto. Mají tady nejlepší cenu a je to i po cestě na nákup. Přidávám VIF a nikdy jsem problém zatím neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 A někde jsem četl že berou palivo ze Slovnaftu. Ale už je to dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.