Marty D Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Nevíte náhodu někdo jak povolit bezpečnostní pás zadní prostřední sedačky? Pořeboval jsem sedačku složit a přitom se pás zatáhl, Teď sedačku potřebuju vrátit a pás nelze povolit a tak to nejde. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Co myslíš tím nelze povolit? To jako vytáhnout ze stropního úchytu? Je zaseklý v zatažené poloze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty D Vloženo 9. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Ten pás je chycený v sedačce, kde je i navijecí mechanismus. A z toho ten pás nejde povolit, abych mohl sedečku nasadit zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty D Vloženo 10. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Rady jsou asi dobré, nicméně u prostředního zadního sedadla (Fabia ii) se pás navinul tolik, že opěradlo do správné polohy bez demonáže poloviny auta dát prostě nelze a pás tedy nelze povolit. Takže je to takový začarovaný kruh: pás nelze povolit a proto sedadlo nelze dát do správné polohy, pročež neze pás povolit, (použil bych několik sprostých slov), už jsem vážně uvažoval, že ten blbej pás uříznu! Poraďte prosím - máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Máš to v Roomsteru (jsme totiž v diskuzi Zadní část Roomster) nebo ve Fabii II, jak píšeš jinde? Ty zadní sedačky jsou u každého auta jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Proč nejde odšroubovat konec pásu přišroubovaný do karosérie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty D Vloženo 10. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Je to tam chycený na nějakém lanku. Taky mě to napadlo, že bych to odšrouboval, abych mohl pás povolit, ale nezjistil jsem jak. Je to nějaký bombn fest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Nedělej tady zmatky, prát se na stejný problém ve vícero tématech není dovoleno. Příspěvky jsem přesunul a téma zařadil do správné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.