fipo Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Nazdár hoši, mam ve fel ISO kon. na aurádijo, reproduktorovej je komplet zapojenej, jenže nemužu vypátrat, kam jsou vedený dráty od zadních...nevíte někdo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Nechápu tvou otázku - kam jsou vyvedeny na iso konektoru popis třeba tady - nebo kam jsou natažený kabely do zadku auta? zpravidla jsou vytažený u zadních tlumičů za sedadlama mezi tapecem a plastem. - nebo kady jsou tažený na podlaze? to jsem zkoumat nepotřeboval, páč už tam byly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fipo Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 no jo, to jsem celej já...iso je zapojenej, svazek vede kamsi pod palubku, ale pak? Jedná se mi o ty druhý konce drátů...páč u světelnejch drátů vzadu u tlumičů je jaksi nenacházim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colonel Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 no jo, to jsem celej já...iso je zapojenej, svazek vede kamsi pod palubku, ale pak? Jedná se mi o ty druhý konce drátů...páč u světelnejch drátů vzadu u tlumičů je jaksi nenacházim Tak na mojej som to tiez dost dlho hladal,pytal sa a nakoniec som to nasiel pri prednych dverach pod tym plastom ktory je od blatnika.tak skus tam myslim ze najdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Dopadneš asi jak píše Colonel. Našel jsem ještě tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.