Publikováno Listopad 13, 200618 r Nazdár hoši, mam ve fel ISO kon. na aurádijo, reproduktorovej je komplet zapojenej, jenže nemužu vypátrat, kam jsou vedený dráty od zadních...nevíte někdo? Dík
Listopad 13, 200618 r Nechápu tvou otázku - kam jsou vyvedeny na iso konektoru popis třeba tady - nebo kam jsou natažený kabely do zadku auta? zpravidla jsou vytažený u zadních tlumičů za sedadlama mezi tapecem a plastem. - nebo kady jsou tažený na podlaze? to jsem zkoumat nepotřeboval, páč už tam byly...
Listopad 14, 200618 r Autor no jo, to jsem celej já...iso je zapojenej, svazek vede kamsi pod palubku, ale pak? Jedná se mi o ty druhý konce drátů...páč u světelnejch drátů vzadu u tlumičů je jaksi nenacházim
Listopad 15, 200618 r no jo, to jsem celej já...iso je zapojenej, svazek vede kamsi pod palubku, ale pak? Jedná se mi o ty druhý konce drátů...páč u světelnejch drátů vzadu u tlumičů je jaksi nenacházim Tak na mojej som to tiez dost dlho hladal,pytal sa a nakoniec som to nasiel pri prednych dverach pod tym plastom ktory je od blatnika.tak skus tam myslim ze najdes.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.