atlan Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 (editace) Asi tak. Problemi maju vsetci vyrobcovia, cim viac asistentov tym horsie. Lada napr vyraba auta bez glonass(gps) tj ziadne pozicia nehody automobilu ziadne volanie z dispecingu do auta co malo vaznu nehodu. domontuju to neskor, musia. Plus nejake suciastky od Bosch obcas chybaju. Skodovka je draha vid napr H i30, a este tie dodacie doby. A to estw treba pocitat stym ze cena pojde hore. Tak ze je este otazne ci sa dodrzia zmluvne ceny. (ale to asi budu musiet) Editováno: 8. Říjen 2021, autor: atlan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 No uvidí se, co prodeje Octavie na jaře a jestli se změní doba dodání, ale stáhnout to na 6 měsíců je to přijatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Jak budou řešit aktuálně objednané vozy, co výrobně již padnou do nového modelového roku? Netušíte, jaké změny přinese MR 23? Předpokládám, že teď je MR 22. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Jak je auto objednané, takové dostaneš. MR 2023 - zatím nikdo neví jak to bude, když výroba stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali5 Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Ahojte. Neviete ako to teraz vyzerá s dodávkami áut? Dňa 26. Februára som si objednal novú Octaviu combi Scout 110kW, no zatiaľ nedošla. Mal som na nej jazdiť od 7/2021. Dnes je to teda 3 mesiace čo netrpezlivo čakám. Objednával niekto auto skôr ako ja a ešte mu ho nedodali? Moj predajca mi dal minulý týždeň nádej že je šanca že mi auto v priebehu tohto týždňa vyrobia/dokončia lebo vraj mu nedávno prišli nové autá ktoré mali dodať v 6/2021. Myslíte že by to mohlo byť reálne? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Mě prodejce říkal, že nejsou informováni, kdy auta pro ně dokončí. Auta se dokončují náhodně, není systém, že nejstarší jdou první … 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zakka1da Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 je to tak, nemají v tom žádný systém, někdo čeká 4 měsíce a dočká se, někdo už 9 měsíců a stále nemá nic, natož termín - je to absolutní amatérismus v podání Škodovky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali5 Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Vďaka teda za túto informáciu, hoci ma veľmi nepotešila. Ostáva mi už len veriť že náhoda mi bude priať. Ak je to teda pravda, som z toho ich prístupu sklamaný. Možno ten systém výberu, ktoré auto bude dokončené, majú no hlavný parameter ktorý rozhoduje nie je dátum objednávky auta. To ale nie je veľmi prozákaznícky prístup, čo je škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 na mojí objednávku O4 akční 1,tsi (holátko active-navíc pouze mlhovky a barva lava) z 14.4.21 jsem měl první předpoklad výroby 38-40KT, dále info z 2.9. posun na 44-46KT a dnešní info od prodejce je plán snad 1/2 ledna 2022, který se ale může změnit a vyrobená auta chodí opravdu různě bez ohledu na termín objednání..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Teď se auta v ŠA nevyrábějí, ale jen dokončují ty rozdělané. Výroba v nějaké omezené formě začíná v neděli/pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 ... jo a taky čekám na zaplánování. Objednával jsem v červenci :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 @petr.podzimek co si objednaval za konfiguraci a kdy mas aktuální dobu dodání? Já objednaval RS benzin v červnu a aktuálně mám 21. týden 2022. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Já tedy čekám na Karoq, nicméně v červenci a není zaplánované? Já objednal v lednu a ještě není zaplánované, kolega objednal v červnu a tento týden ho dodali do salónu, je to fraška ze strany Škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Před hodinou, Přemysl11 napsal: na mojí objednávku O4 akční 1,tsi (holátko active-navíc pouze mlhovky a barva lava) z 14.4.21 jsem měl první předpoklad výroby 38-40KT, dále info z 2.9. posun na 44-46KT a dnešní info od prodejce je plán snad 1/2 ledna 2022, který se ale může změnit a vyrobená auta chodí opravdu různě bez ohledu na termín objednání..... To sem hodně dlouho někdo jiný nedá poznatky ze základu. Mě to taky šoupali 3x, nakonec z výroby na konci listopadu až 2.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 Já mám info, že auta chodí náhodně, nelze v tom vysledovat systém. Jednou přijde auto objednané v červnu, pak dorazí auto z dubna. Podle všeho prostě jak si vezmou zrovna auto z placu a doplní čipy. Aktuálně mám objednáno 6,5 měsíce a v systému není (nemá přidělený VIN) = minimálně příští 3 týdny auto nebude. Jakmile přiřadí VIN, dealer to vidí a znamená to, že do 3 týdnů by ji měl na place. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 VIN mají všechny auta na odstavných plochách a stojí tam třeba 3 měsíce. VIN neznamená, že ho hned přivezou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 Presne tak. Moj S3 sa narodil 2.7. dle VIN, ale dodany k predajcovi bol v druhej polovici sprna. Predpokladam, ze bol niekde odstaveny a na nieco cakal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2021 Jednoduše poznáte i odstavené auto - ví se to už na lince. Standard pro ČR fólie jen na lesklých doplňcích B sloupky, vzadu nástavce na usměrnění vzduchu a ty odstavované mají polep kapoty, střechy, C sloupky a část nad klikami. Mohu sehnat i porovnávací foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 @Jan R. Klidně nějakou tu fotku přidej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Jj dnes pojedu kolem, v AutoBrance to mají na dvoře hezky vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 před 15 hodinami, Jan R. napsal: Jednoduše poznáte i odstavené auto - ví se to už na lince. Standard pro ČR fólie jen na lesklých doplňcích B sloupky, vzadu nástavce na usměrnění vzduchu a ty odstavované mají polep kapoty, střechy, C sloupky a část nad klikami. Mohu sehnat i porovnávací foto. Bohužel v tomhle nemáš pravdu. I vozy co sjedou z linky mají často tyto folie. Jen prodejce ví jestli to auto někde stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 před 14 hodinami, Rapid1.0 napsal: @Jan R. Klidně nějakou tu fotku přidej Toto jsou ty fólie navíc, neviděl jsem nebo neznám, komu by takto přišla Ovce, Fabie před tím odstavováním. Ta černá F4 a Kamiq to je standard, jak chodí co vyjede z linky rovnou k prodejci - všech 8 aut co jsme postupně objednali do rodiny byli takto. Uvidíme, komu přijde auto a v jakém stavu bude, když to není prý pravda … 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Ta o4 lava na první fotce by mohla být dle kol a přítomnosti stěrače ta moje. 😁 Díky za upřesnění stran vin. A není to tedy tak, že prodejce obdrží seznam vin, jakmile je dokončí? Nějak se přeci k němu musí dostat info, že je hotovo a vezou mu je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Lava i ty kola jde to k sobě hezky, pěkná verze 👍 VIN se razí po výjezdu z lakovny, hezky to je vidět. By byla náhoda, by jsi pak mohl říci, jestli máš odstavované auto podle výroby, jestli ti řeknou. Nemáš to od p. Volfa, ten mi prodával minulé auta a občas mi dohodí nějaké info. To, kdy je vyrobené vidí prodejce v této tabulce a kdy mu ho vezou viz. u mě v tématu na 21 stránce. Je tam foto i v jakém stavu přivezli auto mě - šlo rovnolu z linky k prodejci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Je to ta klasická kombinace z billboardů, takže by to byla náhoda, ale až ho budu mít, zjistím historii. Informace a auto mám přímo od známého dealera. Auto mám vždy na rok, pak jde do programu škoda plus... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.