Publikováno Srpen 9, 20214 r Ahojte nevie mi niekto poradit ci po vymene Amundsen mib1 za Android mi budu fungovat senzory na monitorovanie tlaku vzduchu v pneumatikach a ci ma to upozorni aspon na maxidote alebo ich musim vymenit za cinske. Kedze sa nastavuju cez Amundsen a android s originalmi nekomunikuje. Ako ste to riesili? Diky
Srpen 9, 20214 r Na Oktávke sa tlak meria nepriamo cez ABS a obvod pneumatiky, nie cez ventilky.... Ak si mal toto na mysli...
Srpen 9, 20214 r Autor Ok, super nevie mi ale niekto poradit ci ten system bude stale funkcny aj po vymene za Android....
Říjen 9, 20213 r V 9. 8. 2021 na 14:01, stafa napsal: Na Oktávke sa tlak meria nepriamo cez ABS a obvod pneumatiky, nie cez ventilky.... Ak si mal toto na mysli... To si kde čítal 🤣🤣🤣🤣 samozrejme že má každé koleso senzor tlaku. Či má vestiacu guľu? Snímač abs ti akurát ukáže koľko krát sa ti otočilo koleso z defektom.
Říjen 9, 20213 r No tak daj sem fotku, nech sa niečo nové dozviem... Ja som ten senzor tlaku ešte nevidel...
Říjen 9, 20213 r před 55 minutami, tateco napsal: To si kde čítal 🤣🤣🤣🤣 samozrejme že má každé koleso senzor tlaku. Či má vestiacu guľu? Snímač abs ti akurát ukáže koľko krát sa ti otočilo koleso z defektom. Dělíš tady ze sebe akorát šaška, když se vyjadřuješ tímto stylem o věci, o které evidentně vůbec nic netušíš. OIII má sledování tlaku v pneu pouze nepřímé => přes senzory otáček kol ABS. https://www.youtube.com/watch?v=8dNSjZaV0zA
Říjen 10, 20213 r Pawouk čítal so to? Je tam jasné napísané že sú dva druhy s čidlom a bez. https://www.autodielyonline24.sk/ridex-15735441.html Upraveno Říjen 10, 20213 r od tateco
Říjen 10, 20213 r V 9. 8. 2021 na 13:05, Miroslav Masar napsal: Ok, super nevie mi ale niekto poradit ci ten system bude stale funkcny aj po vymene za Android.... MaxiDot a kontrolám na budicich se rozsvítí, ta funkce není závislá na infotaimentu. Ale jestli se to zobrazí i na rádiu, nebo zda to půjde vůbec resetovat (uložení tlaku se děla přes rádio), to záleží na modelu co jsi koupil…
Říjen 10, 20213 r před 10 hodinami, tateco napsal: Pawouk čítal so to? Je tam jasné napísané že sú dva druhy s čidlom a bez. A ty si to čítal? Hneď pod tým je napísané, že automobily Škoda používajú nepriamy spôsob merania tlaku v pneu... Načo sa tu zhovaďuješ? Edit: prečo mi do SZ píšeš: Tak sa pojeb kokotko? Prečo to nenapíšeš verejne, aby všetci videli aký si lumen? Čo na to @Pawouk? Upraveno Říjen 10, 20213 r od stafa
Listopad 2, 20213 r V 9. 8. 2021 na 11:18, Miroslav Masar napsal: Ahojte nevie mi niekto poradit ci po vymene Amundsen mib1 za Android mi budu fungovat senzory na monitorovanie tlaku vzduchu v pneumatikach a ci ma to upozorni aspon na maxidote alebo ich musim vymenit za cinske. Kedze sa nastavuju cez Amundsen a android s originalmi nekomunikuje. Ako ste to riesili? Diky Já mám android rádio z Číny a reset TPMS funguje. Jen to musíš najít v nastavení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.