Calisto1986 Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 17 minutes ago, Marian23 said: Ahoj, pokud nejsi úplný antitalent, tak to zvládneš dle dílenské příručky sám. Kdyžtak mám originální zámek nový za přijatelnější cenu než uvádíš. 😉 Zdravim, ktory je to presne variant a aka by bola cena s dopravou na Slovensko (Nitra)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Nerieši sa niečo podobné aj tu???? https://forum.skodahome.cz/topic/147489-nejdou-otev%C5%99%C3%ADt-dve%C5%99e/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Tak zamek original objednany prisel a po zamontovani sme prisli ma to ze ma jen mechanickou detskou pojistku a nema elektronickou... takze detska pojistka se neda ovladat z panelu na dverich ridice. A to bylo objednano dle vinka. A nabizeli jen jednu verzi zamku. Vsude se prodavajbzamky "bez detske pojistky" to znamena ze je tobta spravna elektricky ovladana? Nebo tam neni zadna? Ted budem resit aby poslali spravnou verzi zamku sakris... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian23 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Na konci kódu musí být "AA" aby to mělo elektronickou pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 5TA839016AA Kelly 5200kc Parts 5600kc Skoda dily 5200kc Si delaj srandu asi... A pry neni druhovyroba zamku s elektrickou pojistkou... Tvl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian23 Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 To je přesně on. Cena sedí bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Tak vymeneno a vse maka je to teda presne to oznaceni vyse s AA na konci. 5200kc zamek plus prace. No blbej zamek a takova vata...Doufam ze ostatni jeste vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Tak pratele dalsi zamek mi odesel...Ted u ridice. Co to je za ausus? To snad neni mozny tohle... 25 tis jako za vsechny zamky jestli se chystaji odejit jeden po druhem.. Jsem radne rozcarovan! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 (editace) Proč kupovat originál když tam byla evropská verze za 1373kč? Editováno: 20. Březen 2023, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 A kde ji maji? Protoze kdyz sem kupoval dozadu tak jedine original... pokid se bavime o verzi s elektrickou detskou pojistkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 @JSvoboda nikde. To jsou rady z internetu. a bez detske pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Tak už patřím asi také do klubu přátel vadného zámku. Ráno jsem se nedostal ke spolujezdci, otevřel jsem dveře zevnitř a už je nejsem schopen zamknout. Objednal jsem zámek, tak snad to bude jen toto. Nějak se to autí začína sypat, před 14 dny praskla kšanda v podvolantovém kroužku, naštěstí se mi to podařilo opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 Kde a za kolik jste zámek aktuálně kupoval? Čeká mě to na zadních dveřích. Ale pořád nevím s jistotou jestli jde o zámek nebo kabely. V servisu jsem to už jednou měl a mechanik tam dával neorigo zámek a prej to stejně nefungovalo. Pak jsem byl ve Škodě a tam říkali že to bude nejspíš zámek ale chce to jen originál. A jelikož to začalo zase fungovat tak jsem to neřešil. Teď se problém vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 (editace) Bazar automedik, nasel jsem tam novy kus za 1600. Jeste mi nedosel, tak vic nevim. Hledal jsem dle Etky to posledni cislo dilu, ktere nahradilo ten muj puvodni. https://bazar.automedik.cz/5TB837016A?minPriceSelected=0&maxPriceSelected=123400&order=default Editováno: 1. Květen 2023, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Zámek dnes dorazil, probehla vymena a vse maka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Je potřeba při výměně zámku něco kódovat nebo je to jen prostá výměna kus za kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 7. Květen 2023 Sdílet Vloženo 7. Květen 2023 Maximalne smazat chyby, ale kodovat neni nic treba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Můžete mi prosím někdo znalý říct jestli zámek na Supa3 je stejný jako na Octavii 3? Nikde nemůžu sehnat použity levý zadní zámek s tou prokletou elektrickou pojistkou. Případně nemám někdo na prodej? Číslo dílu by mělo být 5TA 839 015AA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 (editace) jak nemůžeš najít ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ta839015aa-zamek-dveri-zadni-levy-skoda-41996.html A sorry, ty chceš jetý - stejný s O3 není, ale s O4, enyaqem, kodiakem a karokem ano Editováno: 31. Květen 2023, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Jooo dalsi do party... Vycalujes obr vatu a budes ho mit novej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 před 7 minutami, LiveBomb napsal: jak nemůžeš najít ? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ta839015aa-zamek-dveri-zadni-levy-skoda-41996.html A sorry, ty chceš jetý - stejný s O3 není, ale s O4, enyaqem, kodiakem a karokem ano Nový samozřejmě seženu, ale právě z finančních důvodů bych šel raději cestou použitého. Nicméně když už narazím na zámek s el.pojistkou tak je do ovce. Každopádně díky za info a vyloučení další varianty. Asi mě ta novota nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 před 6 minutami, JSvoboda napsal: Jooo dalsi do party... Vycalujes obr vatu a budes ho mit novej ;) Ježiš dík za takovej optimistickej výhled 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Jo zamky na S3 s epojistkou jsou zadane a horke zbozi pokud je za priznivejsi cenu. Preji uspesny lov! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndřejHnanda Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 Ahoj, poradí někdo?? Pokazil se mi zadní zámek pravých dveří.. postupoval jsem tak, že jsem demontoval tapec, odpojil konektory od repra, ovládání oken, sundal kryt pod kterým je zámek a odpojil konektor zámku. Zámek jsem demontoval včetně lanek ... a namontoval zpátky zapojil konektor, ale zámek nereaguje :-( Kupoval jsem podle VIN origoš za 5k. Nenapadá někoho kde by mohl být problém? Popř. jak správně postupovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian23 Vloženo 10. Červen 2023 Sdílet Vloženo 10. Červen 2023 Co kabely? Zkontrolováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.