macip Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 (editace) Zdravím, je možné vyměnit jen rukojeť řadící páky, aniž by se musela měnit i manžeta? Současná rukojeť už mi vrže a chtěl bych tam dát tuhle http://www.obautodil...5_ti_-1Z0064230 MR 07, 1,9 TDI Dík za rady. Editováno: 12. Červen 2012, autor: macip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Jasně, tuhle jsem dával zrovna před měsícem, je lepší akorát do ní nesedí přesně švy na manžetě. Jde o to, že oct předface, má manžetu, kde je vzadu jeden šev a předu dva. Facelifit to má opačně a proto jsou u výřezy na řadičce naopak. Nicméně nasadit to jde a drží to. Akorát se mi ta nová pořád pootáčela a nehtěla pořádně držet, proto jsem nahradil tu kovovou stahovací objímku, která je tam původně za takový ten stahovací pásek se šroubkem a teď to drží parádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macip Vloženo 15. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 A můžeš hodit foto jak to vypadá? Přinejhorším bych vyměnil i manžetu za koženou z FL. Jestli teda sedí na předFL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Manžety sedět budou, pokud nemáš zamykání zpátečky u řadičky nahoře, pak je tam trochu problém, že je zámek přímo ve švu. Jo odpoledne něco nafotím a večer bych to sem hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Já bych poprosil ještě jestli bys nepopsal aspoň stručně jak se to vyměňuje. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Jsem hlava děravá dneska jsem na to zapoměl, ale zítra to fotnu a dám sem... Stručně otevřeš popelník, vycvakneš ten plast co drží manženu, je na asi 4 zoubkách prostě nacvaknutý, pak ho zvedneš aby ses dostal k tyči na které ta řadička drží, rozctáhneš kovovou sponu, která drží hlavici a pak ji sundáš no a novou tam dáš opačně, nic na tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macip Vloženo 18. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Tak výměna by měla být v pohodě. Ok až budeš mít chvilku, tak sem jednu fotku nahoď, jestli to nevypadá jak pěst na oko. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Fotka, nic moc, ale fotil jsem to mobilem, ale nějak tak to vypadá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Tak vše dnes prohozeno na původní manžetu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Akorát se mi zdá vyšší než ta stará... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Ahoj, dovolil bych si přidat se zde se svým dotazem- lze sehnat před face hlavice řadičky? V eshopu škodovky je jen faceliftová.. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 (editace) Napr. tu: http://obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky_plaketky_manzety/rukojet_radici_paky/ Editováno: 5. Říjen 2012, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birkin Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Zdravím, nedá se jen vyměnit plaketka v rukojeti nebo má jiný tvar než ta na předface? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Je to rukojeť ze superba, čili uplně jiná. Mě se líbí víc než ta před face a dobře se drží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Caute, mohol by som vymenit ciste iba hlavicu tej paky z S2 do O2 pred FL? bude tam pasovat ten cudlik co je naspodu tej hlavice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Čau chtěl bych se zeptat jestli by někdo věděl zdali je na plaketě rs řadičky na octu 2 před facem ten barevny znak rsa či jestli je to jen stříbrná plaketa bez ničeho s čísli řazení.Díky za vaše reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Na originale tusim nie je vyrazene vobec logo VRS, ale existuju aj alternativne plakety, ktore to maju aj vo farbe: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky-plaketky-rukojete/plaketky/skoda-octavia-octavia-05-plaketka-radici-paky-6-ti-rs-chrom-id:9114.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Ale to už neni originál ale jen alternativa že? Jde mi o to jestli se to dávalo do rs přímo ve škodovce či nikoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 (editace) Priamo sa to do RS z vyroby nedavalo, toto je original: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky-plaketky-rukojete/radicky/rukojet-radici-paky-rs-matt-original-6-ti-kuze-id:1187.eshop Editováno: 28. Březen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Díky za názory,ta vypadá sice dobře ale není to origo tak to nechci. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Výměna jen plaketky, a vypadá pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 To jo ta plaketka je pěkná,ale když se normálně do rs nedává tak o ní asi uvažovat nebudu. A kdyby náhodou je nějaký fígl na to jak tu plaketku vyndat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprajcler Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Tak vše dnes prohozeno na původní manžetu.. 100_5357.JPG Zajímalo by mě zda si měl problém vyndat tu manžetu přes ten zámek řadičky, případně zda by si mi to mohl krátce popsat jak si to udělal. Já chci měnit rukojeť z 2 před FL na rukojeď z OC III. Jen mam strach, že když budu sundavat tu manžetu přes ten zámek, že jí nějak natrhnu... díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Nenatrhnes, ta kozenka je docela elasticka a vies ju lahko pretiahnut cez ten plast okolo zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osu Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 čau kluci, nevíte někdo jestli u o2 je rozdílnej průměr řadičky pro naftu a benzin? chtěl bych tu ze superba,nebo face octy a mám 1.6 75kw, na tdi je 12mm,nemám šupleru abych to změřil a nemůžu to za boha nikde najít, ze škodovky mi zatim nikdo neodepsal thx moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.