Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Klucí,já sem normání idioooot :( Mám tu samou řadičku co Ataner a já blbec jsem si na ní udělal dva škrábance při vyndavání rádia..na tý gumový části s háčkem :( Nevíte,zda je možný to něčím rozleštit?

Editováno: , autor: Boby91
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

stačí hledat, hlavice se nasadit dá, jen to myslím chce u RS varianty lehkou úpravu.

Manžeta se nikdy nedělá s otvorem pro zámek, ten se vysekává až na autě. nevím jaký máš konkrétně zákem, ale většina jich má vložku na pravé straně dole a tak to zasahuje do švu mažety, stejný problém jako předFL - FL.

Vloženo (editace)

Ka_r_losi, díky za info. Já to na webu hledal. A jako "pojistku" jsem se ještě zeptal profíků tady :-) RS nemám. Zámek mám ten vlevo dole v rohu rámečku. Uvidím, jak to bude s tím švem. Moc díky za info.

Editováno: , autor: Džarda
  • o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Díky za návod, dnes jsem vyměnil odřenou a ochmatanou řadičku za úplně novou i s manžetou, originál škodováckou, kterou jsem koupil na bazaru za 500,-  :kol-47:

IMG_20151219_111228.jpg

Vloženo

KOukám, že to je původně v ořed FL autě? Nebo construct dávali takhle i potom?:) Manžetu jsi vystřihnul?

Mám po fl, rok 2011. Construct originál ze škodovky. Dirku do manžety jsem stříhnul nůžkami na nehty (o něco menší, vytáhne se).
Vloženo

Construct bol takto , na manžetu treba lochajzky , strihanie robí otrepy a trhá sa ... inak vymenil si 4x4 kožu za ipurovú bez 4x4 :D

Ano, starou hnusnou podrapanou za novou. Napis 4x4 mi nechybí.
  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Madlo samotne pasuje v pohode. Manzeta s rameckem z O3 nepujde do O2, jiny tvar ramecku. Pokud se to jen tak presponkuje je zde moznost ze manzeta z O3 nebude uplne zcela pasovat, muze byt vetsi/mensi

• o 2 roky později...
Vloženo
V 18. 1. 2016 na 19:14, ka_r_los napsal:

vyloupnout...

Zdar, dá se takto lehce vyloupnout plaketka i u řadičky na FL? Přeci jen vypadá trochu jinak. Viděl bych to na tenčí plochý šroubovák...je to tak? Díky ?

Vloženo

A ještě jeden, možná hloupý dotaz. Je to tak, že manžeta řadící páky je přisponkovaná k rámečku, který se "nacvakne" na rámeček kolem řadící páky? Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...