Publikováno Srpen 31, 20214 r Ahoj, Octavia 3 - columbus... poslouchal sem hudbu z usb disku, zaparkoval jsem a šel jsem do obchodu. Po návratu do auta už zvuk nešel. Nejde žádný zvuk ( radio, cd, usb, navigace, handsfree, hlasový asistent ). Jediné co snad vydává zvuk jsou parkovací senzory při zařazení zpátečky. Neví prosím někdo čím by to mohlo být takhle z ničeho nic? Díky Upraveno Srpen 31, 20214 r od Petr Sklenář Skleny
Srpen 31, 20214 r Autor Pravě jsem ho zkusil restartovat dlouhým stiskem tlačítka on/off a bohužel stále bez zvuku..
Září 1, 20214 r Autor Když jsem ráno nastartoval, zvuk fungoval už normalně. Odpoledne po práci se opět problém opakoval a trvá do teď, zvuk opět nejde.
Říjen 10, 20213 r Ahoj Peter. Poprosím Ťa o informáciu, ako si vyriešil ten problém so zvukom. Mám ho tiež a neviem si rady. Ďakujem Robo
Říjen 10, 20213 r Mne pomohla poistka. Vytiahnuť a strčiť späť, stávalo sa náhodile, ale vždy pomohlo. Nahrané na video, v servise urobili jediné: flash jednotky. Odvtedy to nerobí.
Leden 8Led 8 Prosím mohl byste mi poradit jak jste to vyřešil s tím rádiem s tím zvukem Mám to samé. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.