fabik263 Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 6 hours ago, Jan R. said: Už je i verze F, zatím bez failů … Honzo, to je tvoje? Přehráli ti to v servisu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Ne, nemám Columbus. Našel jsem na zahraničním fóru. Dávají od zač. října a nikdo ani křivé slovo. Osobně mám Swing s 1316 od dubna a ten se nesekl, neresetoval jsem a žádné zpomalení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iXator Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Zdravím, dnes som bol na servis, kde mi nahrali nejaké tri aktualizácie. Súčasná verzia je: Problém je v tom, že po aktualizácii mi zázračne nejde zapnúť Matrix svetlomety, adaptívny tempomat, ani normálny (iba obmedzovač), takisto mi zmizlo z menu Android Auto a ktovie čo všetko ešte... Je niekto, čo sa s niečim takýmto stretol? Mám pocit, že mi miesto aktualizácie softvéru urobili nejaký downgrade, kde mi povypínali funkcie... Treba to riešiť u toho istého servisného partnera, alebo si myslíte, že môžem ten "upgrade", alebo nápravu vykonať aj inde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 29. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Bola aktualizácia aj gateway brány? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iXator Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Popravde neviem... podpísal som tri papiere o aktualizácii, ale absolútne som neriešil to, ktoré komponenty boli aktualizované. Opýtal som sa iba, či bude všetko ako bolo, či náhodou nepôjde bezdrôtové Android Auto... odpoveď bola, že sú to aktualizácie, ktoré vizuálne neuvidím - teda predpokladám optimalizácia výkonu a mžono vychytanie nejakch bugov. Budem sa pýtať v utorok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Toto už se stalo x.krát z majitelů pak dělali p… že neumí přepnout omezovač do tempomatu. Vrátit se do servisu ať to opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 29. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Mne po aktualizácii gateway brány v april 2021.nefungovalo svetla,navy,Laura,tempomat,CarPlay. Aktualizacia znova všetko funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Já jsem ohledně nové verze infotainmentu (momentálně mám taky 1803, RS vyrobené 05/2021) kontaktoval jak dealera, tak ŠA napřímo. Dealer mi bohužel nesdělil žádné info ohledně verze, kterou teď mají k dispozici, údajně mu to bohužel nikdo z dílny nebyl schopný říci a říkal, že pokud je něco špatně, ať s autem dojedu a necháme to přehrát. Z čehož mám ale mírný strach, protože jak jsem již psal v jiném vlákně, já s tím víceméně žádné problémy nemám, až na katastrofální odezvu navigace, kdy při zadání cíle a následném dotazu pro výběr vhodné trasy je téměř nemožné mapu přibližovat nebo nedej bože se v mapě pohybovat pomocí prstů (proto se zajímám o novou verzi). Co se týče odpovědi ze ŠA - po asi 3-týdenní mailové komunikaci a snaze mě odbýt se můj dotaz dostal asi někam "výš", kdy mi jedna milá paní sdělila, že pro můj VIN neevidují žádnou novou verzi SW, a tudíž ta, co mám teď, by měla být aktuální. Také mi poslala odkaz (https://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz), kde po zadání VIN lze zjistit, zda je dostupná aktulizace map nebo SW infotainmentu pro daný vůz. Já tam ale momentálně vidím nové mapy - má někdo s manuálním updatem map u O4 zkušenosti? Vypadá to poměrně snadně. Proč to sem posílám - já o takové stránce nevěděl a přišlo mi fajn se s tím podělit i zde, možná to někdy někomu pomůže :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakequick Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Rád bych se zeptal, zda se někomu po upgride ze 1668 na 1806 změnila spotřeba. Předtím jsem neměl žádný problém, jen Android Auto jelo pouze přes kabel. Teď jde již bezdrátově. Spotřeba je ale reálně o 0,8l /100km vyšší. Mám 2,0 TDI 85kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Mě se spotřeba zvýšila počítačově, reálně je o cca 0,3l menší 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 1. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Zdravím dočítal som sa že sa ponuka už aj SW 1810 ale neviem pre ktoré MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 1. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Kde jsi se to dočetl? Já včera procházel britské forum a plno lidí tam posílá fotky, že byli v servise a taky už dostali verzi 1806. Jsou tam ale i lidé, kteří byli na přehrání SW a zůstala jim verze, s kterou tam přijeli. Nemáte někdo detailnější info o tom, jak ŠA distribuuje SW k dealerům? Moc mi nebere hlava, jak dealer (potažmo přímo mechanici) nemůžou vědět, jakou verzi SW aktuálně mají k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 1. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2021 Nemecké fórum skodacomunity.de :prekopírovane Huhu krátke info, moje vozidlo je z 09/2020 teda modelový rok 2020. Aktualizáciu som dostal na 1810. Písmeno pred B teraz F. Všetko zatiaľ ide super, žiadny rozdiel oproti správam o 1806 nevidno. Teraz je spustený aj AAW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iXator Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 (editace) Zdravím, takže môj problém s aktualizáciou bol vyriešený. Problém bol údajne v dodatočnom zabezpečení auta (Pandora), ktoré je pripojené na CAN zbernicu a to vraj zabránilo kompletnému nahratiu nového softvéru. Behom pol hodiny mi opravili tento nedostatok a čuduj sa svete, funguje už aj bezdrôtový Android Auto... :) Takže spokojnosť. Editováno: 2. Listopad 2021, autor: iXator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 Jak bys zhodnotil chod systému po aktualizaci? Zejména po startu, kdy si troufám říct, že to je nejhorší a dobrých 30s - 1min se moc nedá používat. A taky by mě zajímala odezva navigace (pokud ji používáš) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 Uz je i 1810 budou ji davat cloveku z fb skupiny , auto 07/20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iXator Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 před 12 minutami, fabik263 napsal: Jak bys zhodnotil chod systému po aktualizaci? Zejména po startu, kdy si troufám říct, že to je nejhorší a dobrých 30s - 1min se moc nedá používat. A taky by mě zajímala odezva navigace (pokud ji používáš) :) Rýchlosť štartu systému som si nevšimol - ponáhľal som sa do práce, takže som fičal :D (asi to nebolo pomalé). Navigácia je iná už na prvý dojem - zmenila sa grafika (farba šípky pri zmene smeru jazdy, nejaká animácia, resp zmena animácie pri výjazde z diaľnice, nejakú novú hlášku povedala pani - to môže byť aj vzhľadom k situácii na ceste)... vo štvrtok budem cestovať cca 800km, tak to skúsim viac vnímať a dám vedieť pocity. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 2. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2021 Super, díky moc! :-) Mohl by jsi se zkusit zaměřit i na to, jakou bude mít navigace odezvu, když vyhledáš cíl, navigace ti navrhne alternativní trasy a ty se pokusíš v mapě dívat na ty trasy (přibližováním, oddalováním, posunem po mapě)? To je totiž to, co mě teď nejvíce trápí, spolu s občasným sekáním, když se blížím do křižovatky a mapa tím pádem mění vzhled, aby více znázornila danou situaci (odbočku, sjezd z dálnice apod). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 @iXatorAhoj, měl jsi možnost se zaměřit na chování navigace od posledního updatu, jak jsme se bavili? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenousch Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Kolega má u auta 3/2020 už 1810, já jdu na přehrání v pondělí. Pak můžu poreferovat změny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 @wenousch A z jaké verze SW to kolegovi a potažmo Tobě budou na tu 1810 přehrávat? Nedávno se tu na fóru objevil zahraniční materiál, kde je uvedeno, že upgrade SW na 1810 se nemá dělat z verzí 1788, 1803, 1804 a 1806, jinak hrozí zničení MIB řídící jednotky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenousch Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Obě auta měly 1668. U auta kolega nebyl, ale po updatu všechno funguje a infotainment nehlásí žádný chyby asistentů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik42 Vloženo 23. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Dobrý večer vyzerá to tak že aktualizácia na 1806 ,1810, vylepšuje a to je dobre.SW1806 je pre MR21 a SW1810 je pre MR20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Podle mě v tím MR nehraje roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.