Květen 18, 20223 r Tak včera po výměně řídící jednotky SOS tlačítka (házelo oranžový vykřičník z důvodu údajné nedostupnost a volalo samovolně do servisu) mi přehráli i soft na 1896 a potvrzuji výrazně plynulejší chod SW, kamera konečně použitelná tj. naběhne bez výraznějšího čekání a obraz bez sekání. Při startu sice ještě pár vteřin infotainment potřebuje na rozehřátí, ale ve srovnání s 1803 je to nebe a dudy ;) A jenom 2 roky to trvalo :D
Květen 19, 20223 r @Rapid1.0 Jj, verzi 1896, viz můj příspěvek výše :) On 5/15/2022 at 2:51 PM, fabik263 said: Tak jak jsem avizoval ve čtvrtek, v pátek jsem byl v servise na updatu SW infotainmentu na verzi 1896 (přechod z verze 1803). Jinak od toho updatu se mi to zdá ještě lepší, jakoby si to za těch pár dní "sedlo". Jsem fakt spokojený 🙂.
Květen 25, 20223 r Tak dnes jsem si vyzvedl auto s updatem z 1804 na 1886 1896 a jak už píšu ve svém tématu, tak zlepšení je citelné na první pohled. Vše je plynulejší a uhlazenější. Jel jsem asi jen 5 minut, ale při parkování okamžitě naběhla téměř bez zpoždění kamera a jakoby měla lepší rozlišení a vyšší framerate. Moc pěkné pokoukání viditelné na první pohled. Za mě, ač jsem problémy do té doby neměl téměř žádné, tak tohle hodnotím velice kladně :) Upraveno Květen 30, 20223 r od JirikHL
Květen 27, 20223 r @NocturnalAh teď jsi mě dostal. 😁 Věřím že je jen jedna a je to ta stejná, jen jsem se přepsal... Mrknu do systému, jak půjdu kolem auta 😊 EDIT: Jo samozřejě je to 1896, nevím proč jsme žil v tom že je tam osmička :). Upravil jsem příspevek Upraveno Květen 30, 20223 r od JirikHL
Červenec 11, 20223 r V 27. 5. 2022 na 6:13, JirikHL napsal: @NocturnalAh teď jsi mě dostal. 😁 Věřím že je jen jedna a je to ta stejná, jen jsem se přepsal... Mrknu do systému, jak půjdu kolem auta 😊 EDIT: Jo samozřejě je to 1896, nevím proč jsme žil v tom že je tam osmička :). Upravil jsem příspevek Ja mam tiez SW 1804 a bol som sa pytat v servise na update na 1896. Podla VIN tam momentalne nie je ziaden zaznam/predpis na update :(
Červenec 27, 20223 r Já mám, až s podivem, bezproblémovou SW:1803 Za cca dva týdny mám po roce a 30.000km první velkou garančku (zatím jsem byl jen v 15tis. měnit olej) Tak jsem zvědav, jestli to mé auto po přehrání SW vůbec poznám a jestli to nepůjde spíše do kytek.
Červenec 27, 20223 r Do kytek to určitě nepůjde, já před verzí 1896 měl taky 1803 a vesměs žádné problémy, až na pomalejší chod, hlavně navigace. Hlášky ohledně nefungujících asistentů za rok a 30k km bych spočítal na prstech jedné ruky.
Červenec 27, 20223 r Souhlasím, take jsem měl 1803 bez problémů ale 1896 ma hlavně mnohem hladší chod. Jediné co je za mě horší je Laura, tak je - jak tu někdo trefně nazval - jako po lobotomii. Ale tu stejně nepoužívám, takže to me tak nestve 😂
Červenec 27, 20223 r @JirikHL zkousel sem jestli rekne vtip, tak kupodivu rekla, ale zna jen jeden, ze jake je nejlepsi auto do terenu...sluzebni😅
Červenec 27, 20223 r u mňa verzia 1889, výroba 02/22. SW samotný bez problémov - muchy má, ale pretože to programátor nedomyslel, nie že by niečo mrzlo alebo inak nefungovalo. Laura je tiež po lobotomii, prakticky nepoužiteľná
Září 9, 20222 r Mam taky 1889 (vyroba 01/22). Nejake drobne nedostatky to ma, ale nic zasadniho. Jdu pristi tyden na upgrade 1896. Jsou nekde popsane rozdily ve verzich SW?
Září 10, 20222 r Autor Pozdravujem Vás moja verzia SW1806 ide bez problémov ale nahlásil som vymyslené problémy.2X my povedali pre Vášeň auto novšia verzia nie je a to som písal aj do ŠA Slovensko a teraz na 3ti krat my dali dvojstrankovy hárok a tam boli asi v 20 bodoch napísané rôzne zavady o ktorých Škoda vie! Ak mám niektorý problém s tychto bodov škoda auto im pustí aktualizáciu na SW1896. Tak som tam odklikol 5x napr:pomalé nadbiehanie systému a kamery,častý reštart atď. Tak nakoniec dohodnuté začiatkom októbra my nahrajú nový soft. Mne postačí ak to bude o niečo rýchlejšie nadbiehanie a budem spokojný.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.