KateCZ Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Víte někdo jak je to s kombinací infotainmentu Amundsen s virtuálním kokpitem, SmartLink a SmartBox? Dnes jsem byla u prodejce zeptat se na konfiguraci a nestačila jsem se divit. Pokud bych chtěla "lepší" Amundsen s navigací, nelze přidat nabíjecí přihrádku na telefon, virtuální kokpit a SmartLink. Pokud zvolím levnější Bolero bez navigace pak to jde. U Amundsena se to dá jedině v balíku Asistovaná jízda 2.0 což je ovšem za krásných 56k... Přijde mi to celý divný. To jako že budu mít velký displej s navigací a budu nabíjet telefon kabelem? Chlapec v autohausu z toho byl taky hezky zmatený. Nejsou výše uvedené věci prostě automaticky součástí toho Amundsena? Tak jestli o tom někdo něco víte, sem s tím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Je to sice ujetý, ale možné je všechno... Třeba i, že se snaží ušetřit nedostatkové chipy kde se dá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 A ma tady někdo k navigaci aktivovanou Lauru ? Zajimali by mě vaše zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 Během března převezmu fabku s navigací, Lauru má. Tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.