Přejít na obsah

2.0tsi a 0w20

Casspo

Doporučené příspěvky

V 26. 1. 2025 na 7:33, rostak475 napsal:

Octavia RS mám jako denní auto, a tak to nijak neřeším. Na auto mám 5letou záruku, a plánuju dodržovat servisní intervaly každých 30 tisíc km. Je to spotřební věc, takže pokud se něco pokazí, kryje to záruka.

Rozšířit  

to je velka pravda

a druhy fakt je, ze spotreba oleja 1 liter na 1000 km je podla VW uplne normalna a nereklamovatelna

takze ak by si na 30 000 km dolieval 30 litrov oleja, vsetci budu spokojni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 3. 2025 na 9:40, cjoctavian2 napsal:

Kedy by ste urobili uplne prvu vymenu oleja? Auto ma momentalne 2400 km a tak o tom zacinam uvazovat. Vaculik kdesi spominal, ze odporuca prvu vymenu ako stara skola po 1500 km...Kolega zas prvu vymenu v svojej benzinovej RS robil samo-domo po takmer 5000 km.

Rozšířit  

Na předchozí O4RS v nějakých 4.900 km, na aktuální RS ve 2.300 km (doma), v 10 tis (doma) a pak v 15 tis (servis). 

Ty domácí výměny mě vyjdou na cca 1.500,- Kč (olej, filtr), a podle mě vzhledem k ceně se ty výměny prostě vyplatí v kontextu toho, co to pro ten motor přinese.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...