Prosinec 20, 20222 r 37 minutes ago, 15degren said: demoralizovanou vodou Správně, zákeřná koroze nesmí mít morálku pouštět se do našich kotoučů. 🤣🤣 Autokorekce někdy umí pobavit 😀
Leden 21, 20232 r Tak dnes po 21 tis. km vyměněny zadní kotouče a destičky. Kvalita originálu je na pováženou 🙁
Leden 21, 20232 r Za to nemůžou kotouče. To, že železná slitina na vzduchu koroduje je zcela běžné. Můžou za to destičky, protože začínající korozi z kotouče "neodrhnou".
Leden 21, 20232 r @Michael.Z No to je smutný, co jsi dával nyní? Cena? Čeká mě to na jaře také 16 tis.km a nedá se to poslouchat.
Leden 22, 20232 r Dal jsem kotouče i destičky od Bosche, vyšší řada. Cena i s výměnou u známého 4 500 Kč.
Leden 22, 20232 r Dík, taky právě koukám na Bosche, dělat budu sám, tak jen nákup. Mám přislíbeno zadní komplet set do 2500Kč, tak uvidíme. Dnes jsem Kamiqem po delší době jel a dost šílenost co to vydává za zvuky. Přitáhnu ručku a jak když brzdí vlak, fakt na pikaču! Musí se to udělat, ale je to doopravdy ostuda Škody.
Leden 23, 20232 r Já si čím dál více myslím, že je to nějakým nastavením koncernových brzd. Golf, Leon i Kodiaq měly poměrně brzy zadní kotouče v podobném stavu jako na zdejších fotkách, Kamiq se zatím drží, ale ten jezdí minimálně. Mám nyní srovnání s X5, kde po necelých 17tis km jsou všechny kotouče jako nové.
Březen 12, 20232 r Ozivim tema srackojidnich zadnich brzd. U me se vymena blizi, jeste stale ale nemam koupeno a tak premyslim co tam nakonec dam. Pokud by to melo vydrzet to co nyni, ta me prijde zbytecny přehnaně do toho strkat drazzi znacky. Co si myslete o TRW? Sada kotouce a desky se daji koupit okolo 1800kc-2000kc. Co jeste treba ATE? Menil zde nekdo dalsi zadek? Co kdo pouzil? Dik za informace, popr.doporuceni.
Březen 16, 20232 r Tak mám na cestě ATE sadu, cena snad bude okolo 2100Kč, což beru za slušné. Měl jsem na výběr TRW, které prý víc špiní. Pak BOSCH a ATE, které je údajně lepší a cena byla +- stejná.
Březen 20, 20232 r pánové, počas záruky môžem vymeniť kotúče a doštičky za iné než škodovácke bez straty záruky? niečo lepšie s prímesou nerezu, nech to nehrdzavie a nepíska. O4.
Březen 21, 20232 r Taky jsem si do ted myslel, ze original je nej, ale uz si to nemyslim. :-( Tak ted budu zadek po 17ti tis. km menit za ATE. Auto denne v provozu a zadek ko. Byl mi nabizen original a za tu cenu a zkusenost menit po trech letech, ne dekuji.
Březen 21, 20232 r Ahoj kotúč je najlepší origo. Dosky daj iné kľudne lacné ferodo. Originál dosky sú shit.
Březen 21, 20232 r To by nemělo vadit dát jiné. Mě občas při dobržďování pískali přední, pokud to nezmizí, koupím lepší desky. Jenže teď to auto měsíc stojí, při té kvalitě tak zreznou zadky …
Březen 21, 20232 r 16 hours ago, dfga said: Nič lepšie nenájdeš, hlavný problém robia ale dosky o pár príspevkov vyššie sa píše o sračkoidných brzdách z výroby :D Pochopil som to tak, že kotúče z výroby sú odpad a dajú sa kúpiť lepšie, či sa mýlim?
Březen 22, 20232 r Brzdy a hlavne zadne su taka speci Skodovacka pesnicka,resp kotuc je ok,ale tu spominana platnicka je problem.U Superbu po vymene v nejakych 10000km za tie modifikovane od VW uz nebol problem az do predaja auta zo 64000km.Ak sa to zopakuje u Scaly,alebo rodicovskeho Kamiq,kludne siahnem po tu odporucanych Ferodach.
Březen 22, 20232 r @dfga a porad dokola, jak vis, ze tvoje pravda je pravda? Me moc nezajima co dela problem, jestli kotouc nebo deska, jen vim, ze jsou v riti a na kompletni vymenu, kde SA udela chybu nevim a ani me to nezajima. A pokud budu davat nove, tak je asi samozrejmost dat od jedne znacky a ne mix origo se zrovna nic moc Ferodo, ktera jiz take neni co byvala. Na stavajici dat jen nove desky jsou vyhozene penize, kdyz ten origo kotouc uz je po smrti. A at si tam vlastne kazdy dela a da co chce, hlavne se nenechat ovlivnit jedincem.
Březen 22, 20232 r Ahoj problém je, že Škodovka šetrí a dáva dosky vyrábať do Indie. Potom máš problém. Ferodo kvôli tomu, lebo na Superbe sú modifikovane dosky práve od Feroda a s nimi nie je problém, Galfer je šrot.
Březen 22, 20232 r nejde len o pískajúce doštičky, na mojej O4 s 18 000 km kotúče napr. vyzerajú dobre, ale po celej ploche kotúča sú maličké tmavé bodky, vyzerá to, ako miesta, kde sa hrdza zažrala hlbšie. Neviem, či používa škodovka kotúče s prímesou nerezu, Skôr by som tipoval že nie. Na peugeote 308 mi odporučil mechanik kotúče s prímesou nerezu a tie nehrdzaveli.
Březen 25, 20232 r V 20. 3. 2023 na 22:48, NemesiSK napsal: pánové, počas záruky môžem vymeniť kotúče a doštičky za iné než škodovácke bez straty záruky? niečo lepšie s prímesou nerezu, nech to nehrdzavie a nepíska. O4. ahoj... ja som na moj Kamiq pred mesiacom dal: https://www.motora.sk/zimmermann/100.1236.53.html https://www.motora.sk/zimmermann/20961.972.1.html a v servise v pohode... ze je to moje auto... ale sportovy podvozok Eibach B12 Pro-Kit mi uz nedovolia skrz zaruku dat... mal by som ich sem nafotit... ak nezabudnem, tak dnes nafotim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.