dafro Vloženo 20. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2022 🤣🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 20. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2022 37 minutes ago, 15degren said: demoralizovanou vodou Správně, zákeřná koroze nesmí mít morálku pouštět se do našich kotoučů. 🤣🤣 Autokorekce někdy umí pobavit 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael.Z Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 Tak dnes po 21 tis. km vyměněny zadní kotouče a destičky. Kvalita originálu je na pováženou 🙁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 Za to nemůžou kotouče. To, že železná slitina na vzduchu koroduje je zcela běžné. Můžou za to destičky, protože začínající korozi z kotouče "neodrhnou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. leden 2023 Sdílet Vloženo 21. leden 2023 @Michael.Z No to je smutný, co jsi dával nyní? Cena? Čeká mě to na jaře také 16 tis.km a nedá se to poslouchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael.Z Vloženo 22. leden 2023 Sdílet Vloženo 22. leden 2023 Dal jsem kotouče i destičky od Bosche, vyšší řada. Cena i s výměnou u známého 4 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. leden 2023 Sdílet Vloženo 22. leden 2023 Dík, taky právě koukám na Bosche, dělat budu sám, tak jen nákup. Mám přislíbeno zadní komplet set do 2500Kč, tak uvidíme. Dnes jsem Kamiqem po delší době jel a dost šílenost co to vydává za zvuky. Přitáhnu ručku a jak když brzdí vlak, fakt na pikaču! Musí se to udělat, ale je to doopravdy ostuda Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 Já si čím dál více myslím, že je to nějakým nastavením koncernových brzd. Golf, Leon i Kodiaq měly poměrně brzy zadní kotouče v podobném stavu jako na zdejších fotkách, Kamiq se zatím drží, ale ten jezdí minimálně. Mám nyní srovnání s X5, kde po necelých 17tis km jsou všechny kotouče jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Ozivim tema srackojidnich zadnich brzd. U me se vymena blizi, jeste stale ale nemam koupeno a tak premyslim co tam nakonec dam. Pokud by to melo vydrzet to co nyni, ta me prijde zbytecny přehnaně do toho strkat drazzi znacky. Co si myslete o TRW? Sada kotouce a desky se daji koupit okolo 1800kc-2000kc. Co jeste treba ATE? Menil zde nekdo dalsi zadek? Co kdo pouzil? Dik za informace, popr.doporuceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Tak mám na cestě ATE sadu, cena snad bude okolo 2100Kč, což beru za slušné. Měl jsem na výběr TRW, které prý víc špiní. Pak BOSCH a ATE, které je údajně lepší a cena byla +- stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Disky po 16000km docela v dobrom stave :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Po 22tkm, ještě to jde na tu výrobní bídu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 pánové, počas záruky môžem vymeniť kotúče a doštičky za iné než škodovácke bez straty záruky? niečo lepšie s prímesou nerezu, nech to nehrdzavie a nepíska. O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Nič lepšie nenájdeš, hlavný problém robia ale dosky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Taky jsem si do ted myslel, ze original je nej, ale uz si to nemyslim. :-( Tak ted budu zadek po 17ti tis. km menit za ATE. Auto denne v provozu a zadek ko. Byl mi nabizen original a za tu cenu a zkusenost menit po trech letech, ne dekuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Ahoj kotúč je najlepší origo. Dosky daj iné kľudne lacné ferodo. Originál dosky sú shit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 To by nemělo vadit dát jiné. Mě občas při dobržďování pískali přední, pokud to nezmizí, koupím lepší desky. Jenže teď to auto měsíc stojí, při té kvalitě tak zreznou zadky … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 16 hours ago, dfga said: Nič lepšie nenájdeš, hlavný problém robia ale dosky o pár príspevkov vyššie sa píše o sračkoidných brzdách z výroby :D Pochopil som to tak, že kotúče z výroby sú odpad a dajú sa kúpiť lepšie, či sa mýlim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 To sú len dohady, problém robia dosky, kotúče sú OK 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Brzdy a hlavne zadne su taka speci Skodovacka pesnicka,resp kotuc je ok,ale tu spominana platnicka je problem.U Superbu po vymene v nejakych 10000km za tie modifikovane od VW uz nebol problem az do predaja auta zo 64000km.Ak sa to zopakuje u Scaly,alebo rodicovskeho Kamiq,kludne siahnem po tu odporucanych Ferodach. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 @dfga a porad dokola, jak vis, ze tvoje pravda je pravda? Me moc nezajima co dela problem, jestli kotouc nebo deska, jen vim, ze jsou v riti a na kompletni vymenu, kde SA udela chybu nevim a ani me to nezajima. A pokud budu davat nove, tak je asi samozrejmost dat od jedne znacky a ne mix origo se zrovna nic moc Ferodo, ktera jiz take neni co byvala. Na stavajici dat jen nove desky jsou vyhozene penize, kdyz ten origo kotouc uz je po smrti. A at si tam vlastne kazdy dela a da co chce, hlavne se nenechat ovlivnit jedincem. 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Ahoj problém je, že Škodovka šetrí a dáva dosky vyrábať do Indie. Potom máš problém. Ferodo kvôli tomu, lebo na Superbe sú modifikovane dosky práve od Feroda a s nimi nie je problém, Galfer je šrot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 nejde len o pískajúce doštičky, na mojej O4 s 18 000 km kotúče napr. vyzerajú dobre, ale po celej ploche kotúča sú maličké tmavé bodky, vyzerá to, ako miesta, kde sa hrdza zažrala hlbšie. Neviem, či používa škodovka kotúče s prímesou nerezu, Skôr by som tipoval že nie. Na peugeote 308 mi odporučil mechanik kotúče s prímesou nerezu a tie nehrdzaveli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 V 20. 3. 2023 na 22:48, NemesiSK napsal: pánové, počas záruky môžem vymeniť kotúče a doštičky za iné než škodovácke bez straty záruky? niečo lepšie s prímesou nerezu, nech to nehrdzavie a nepíska. O4. ahoj... ja som na moj Kamiq pred mesiacom dal: https://www.motora.sk/zimmermann/100.1236.53.html https://www.motora.sk/zimmermann/20961.972.1.html a v servise v pohode... ze je to moje auto... ale sportovy podvozok Eibach B12 Pro-Kit mi uz nedovolia skrz zaruku dat... mal by som ich sem nafotit... ak nezabudnem, tak dnes nafotim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 oproti tym gramofonovym platiam paradicka 😉 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.