Judr Mudr Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Mám 1.4 mpi 50kw a potřebuji vyměnit čidlo teploty,je pravda že když se mnění tak vyteče chladící kapalina?Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 pouze malinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Myslíš že tozvládnu sám?Bez potíží.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Sundej konektor, vytáhni plastovou vydličku a vytáhni čidlo ven. Nevím jestli k novému dávaj o-kroužek taky nový, ale každopádně ho pořádně zasuň do jeho sedýlka, pak zastrč nové čidlo a zajisti vydlicí. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ja by som najskor odpustil trochu chlad. kvapaliny, a potom ti nevytecie nic, potom ju dolejes naspat. to tesnenie by som dal na cidlo a nie do diery, spravil som to ako tomas a stale mi tiekla kvapalina, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 nevytece skoro vubec nic, takze neni potreba nic vypoustet... zvladne to snad i dite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ja by som najskor odpustil trochu chlad. kvapaliny, a potom ti nevytecie nic, potom ju dolejes naspat. to tesnenie by som dal na cidlo a nie do diery, spravil som to ako tomas a stale mi tiekla kvapalina, No vidíš já to takhle spravuju pořád a kapalina mi neteče, musíš to zasunout až dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Záleží od konkrétneho kusu, koľko vytečie ale mne sa osvedčilo najprv otvoriť nádobku s kvapalinou a až potom vybrať čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 17. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak už jsem to udělal,kapaliny vyteklo velmi málo,ale problém přetrvává ukazatel teploty po ujetí cca8km ručička nevyleze ani do středu na 90stupnů.Tak nevím že by ještě termostat?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak už jsem to udělal,kapaliny vyteklo velmi málo,ale problém přetrvává ukazatel teploty po ujetí cca8km ručička nevyleze ani do středu na 90stupnů.Tak nevím že by ještě termostat?. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15871 Přesně, jako u mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak už jsem to udělal,kapaliny vyteklo velmi málo,ale problém přetrvává ukazatel teploty po ujetí cca8km ručička nevyleze ani do středu na 90stupnů.Tak nevím že by ještě termostat?. 100% termostat, co máš za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Mám 1.4 mpi 50kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Prosím vás ještě o radu.To čidlo je teda vyměněné,ale ručička vyleze maximálně do čtrtiny víc ne ani po druhém nastartování.Když nastartuju hadice od chladiče jsou studené a asi po třech minutách se začínají ohřívat.Tak nevím čím to může být?Auto topí zdá se normálně.Poradí mi někdo?At nekoupím termostat a nezjistím nakonec že je to něčím jiným.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Měl jsem stejný problém jako ty. Když jsem termostat vyndal tak jsem zjistil že je rozpadlý takže kolem něj mohla kapalina vesele protékat ať studená nebo teplá. Já termostat kupoval cca 480kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Včera jsem to mněl napichlé u známého na diagnostice a hlásilo to špatný snímač teploty.Tak to s resetoval a bylo to ok.ale ráno když jsem jel tak opět zas ten samý problém,ručička ukazatele vylezla sotva do třetiny tak ted už vážně nevím čím to může být,že by to byl opravdu ten termostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Mozem sa opytat kolko stoji to cidlo v origo servise na SK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 daj si to spravit mechanikovy a mas svaty pokoj , alebo ked si dost zrucny tak sa pytaj dalej , ale ja by som to dal do servisu , a ked nie do servisu tak nejakemu normalnemu mechanikovy aby ta v servise neosklbali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Diky za rady,koupil jsem termostat ve škodě za 350kč a nechal jsem si ho u známého vyměnit a je to konečně dobré.Konečně.Mimochodem to čidlo stojí origo 650kč. Kupodivu i ten špatný termostat topil,ale byl špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 najlepsie je taketo veci robit u mechanika , on uz vie tie detaili a muchy a hlavne nie tak drahy ako v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Diky za rady,koupil jsem termostat ve škodě za 350kč a nechal jsem si ho u známého vyměnit a je to konečně dobré.Konečně.Mimochodem to čidlo stojí origo 650kč.Kupodivu i ten špatný termostat topil,ale byl špatný. No vidíš, dyť jsem ti to říkal. Jinak on vstup do topení je hned proti výstupnímu kanálu z hlavy motoru tam se horká voda dostane snáz než přes termostat do chadiče. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.