Přejít na obsah

čidlo teploty

Judr Mudr

Doporučené příspěvky

Prosím vás ještě o radu.To čidlo je teda vyměněné,ale ručička vyleze maximálně do čtrtiny víc ne ani po druhém nastartování.Když nastartuju hadice od chladiče jsou studené a asi po třech minutách se začínají ohřívat.Tak nevím čím to může být?Auto topí zdá se normálně.Poradí mi někdo?At nekoupím termostat a nezjistím nakonec že je to něčím jiným.Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem to mněl napichlé u známého na diagnostice a hlásilo to špatný snímač teploty.Tak to s resetoval a bylo to ok.ale ráno když jsem jel tak opět zas ten samý problém,ručička ukazatele vylezla sotva do třetiny tak ted už vážně nevím čím to může být,že by to byl opravdu ten termostat? :(

Odkaz ke komentáři

Diky za rady,koupil jsem termostat ve škodě za 350kč a nechal jsem si ho u známého vyměnit a je to konečně dobré.Konečně.Mimochodem to čidlo stojí origo 650kč.

Kupodivu i ten špatný termostat topil,ale byl špatný. -_-

No vidíš, dyť jsem ti to říkal.

Jinak on vstup do topení je hned proti výstupnímu kanálu z hlavy motoru tam se horká voda dostane snáz než přes termostat do chadiče.

Tom

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...