Přejít na obsah

Bezdratove Android Auto

Doporučené příspěvky

@karlosx Taky bez problému.  Tohle se mi stane občas po zpětné kameře. černá obrazovka ale hraje hudba přes AA. Poprvé loni v létě. přepnu jinam a pak app a obraz je zpět.

Čuju chybu samotného AA, nebo radia. Možná stačí cílený restart AA v radiu. 

A pokud jde o verzi, tak jim stačí napsat číslo zařízení a oni připraví nižší verzi 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, restartoval jsem infotainment (podrzeni vypinace 10 vterin...ani jsem nevedel, ze to jde takhle) a vyresene

ale stejne nechapu, prece to je to same jak vypnout zapalovani/otevrit dvere/zapnout zapalovani ne? a to jsem samozrejme zkusil xkrat

Editováno: , autor: karlosx
Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Ahoj, nejsem asi nejbystřejší a i když jsem si pročetl toto téma i téma bezdrátové android auto, tak s toho nejsem chytrý, tak mně prosím za můj dotaz neukamenujte. Mám swing+ a tlačítkem app, když ho zmáčknu, píše to hlášku že mám pro aktivaci navštívit dealera... jde nějak zprovoznit AA pomocí nějakého modulu? Nebo musím nejdříve nechat odblokovat ten swing a až pak? Děkuju moc za info

Editováno: , autor: Mr. Zajda
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
před 5 hodinami, medoo napsal:

Ja pouzivam na pripojenie prvu verziu AA Wireless ...jediny problem je odpajanie od WIFI a strata bezdrôtového pripojenia k autu. Vraj je to problem Xiaomi telefonov...

Aj samsung S24 sa obcas odpoji.

Hlavne v miestach kde je signal zaruseny. Uvidim ci to bude lepsie s v2, ale skor nie ako ano.

Odkaz ke komentáři

Ja iba pripomínam, že prepnutie wifi z 5GHz na 2,4GHz v nastaveniach AAW rapídne redukuje výpadky kvôli rušeniu z okolia. Na S23 ani na predchádzajúcej S20 mi na 2,4GHz wifine ani raz nepadlo spojenie s AAW v1. Zatiaľ som našiel iba jedno miesto (pod železničným mostom), kde mi pravidelne seká Spotify, ale spojenie zostáva stále bez výpadkov, aj keď tam stojím dlhšie na červenú.

Odkaz ke komentáři

Jsem zvědavý na recenzi 2, v podstatě je navíc tlačítko na přepínání mobilů. A jak si píšu a čtu vývojáře tak 2,4 je pouze nouze cnost a chtěli by tohle pásmo zrušit.

Já teď jezdím s 5 na 160 kanál. A přestalo mi to vypadávat na profláklých místech. 

Odkaz ke komentáři

Ano, na v1.2 (musí být nový HW, úplně první verze toto neumějí). Ale na webu píšou, že během beta testování zjistili že HWv2 není pro CarPlay vhodný, takže Beta zůstává jen v v1.2 a v2 je bez toho. Pro CarPlay připravují až novou verzi s jiným HW a to by měla být ta v2+.

Odkaz ke komentáři

Ahojte,

vie mi niekto povedat aky je vlastne rozdiel medzi AAwireless 1 a AAwireless 2? ...mam na mysli rozdiel okrem HW tlacidla.

Od vcera som majitel oboch verzii, ale mam pocit ze kupovat verziu 2 bolo uplne zbytocne! Okrem toho HW tlacidla nevie ponuknut nic nove...

Mate tiez taky pocit?

Odkaz ke komentáři

AAW2 je nový HW. Po sw stránce je to ale stejné, jen to tlačítko je na rychlejší střídání telefonů, obě verze převedou wifi signál do radia. To je to co jsme chtěli.

A v podstatě co se dá nového očekávat? Funkci plní, opravy jsou na kompaktibilitu telefonů a palubních jednotek, občas to zmrví google čí výrobce telefonů.

A většina problémů u našich aut je stejně v telefonech.

Takže když funguje tak netřeba měnit. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...