PropeThy Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 Dnes jsem si všiml divného zvuku z motorového prostoru ale nejslysitelnejsi je od kola, viz video. Nevíte co by to mohlo být? Díky za radu 20211128_150501.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 na teto strane je prevodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 28. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 No bezva, při 36 000 už odchází... No, zajedu do servisu, co mi na to řeknou. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 6. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2021 Vracím se k dotazu. Do servisu jsem ještě nejel nicméně jsme zjistil, čím se ten zvuk objevuje. Při zapnutí vyhřívání čelního skla. Abych to upřesnil, měl jsem zaplé i vyhřívání sedadel, volantu apod. Ale jakmile jsem zapl vyhřívání skla, začalo to. Takhle laicky mi přijde, že vysokým odběrem proudu na vyhřívání už nějaká součástka u motoru "naříkala" že je toho na ni moc. Ale co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NJcz Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Já měl podobný problém s klepáním, stejně jako řada jiných lidí tady na fóru, je tady už dost témat, kde se dá dočíst spousta informací. Někde jsem postnul i videa..auto hrozně klepalo, po sešlápnutí spojky přestalo klepat, pak když jsem zapl výhřev zadního okna, zase se to ozvalo. Problém byl v lamele spojky, po výměně kompletní spojky je klid. Ona lamela když se rozvybruje, tak ty zvuky přenese do převodovky a tam to takhle klepe komplet. Vyzkoušej si pohrát s pedálem a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 4. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Díky, už jsem se k tématu nevracel ale zjistil jsem si co a jak. Každopádně díky za snahu. Zatím se problém znovu neobjevil ale jsem s tím smířený, že to časem bude na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Když nastartuju auto a rozjedu se, tak při prvních metrech slyším, takové gumové bouchnutí nic vyloženě výrazného, jak kdybyste nadzvedli stěrač 5cm do výšky a pustili na okno. Znovu se bouchnutí objeví až při chcípnutí motoru. Když pak hned nastartuji, tak se musím opět rozjet, aby to bouchlo. Děje se vám to taky? Původně mi to přišlo normální, ale nejsem si jistý. Nebude to nic od náprav, ani automatický zámek dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Při prvním rozjezdu cvaká jedntotka ESC (ABS). Ovšem při zhasnutí motoru ne. Takže mně se tohle neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Ještě doplním, že když nastartuju a zase hned chcípnu, tak nic nebouchne. Je podmínka to abych se rozjel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Zkusil jsem to natočit. Je to fakt blbě slyšet. 100% je to při každém prvním rozjezdu po startu. Při chcípnutí se mi to teď neprojevilo. šustění bundy je 2x hlasitější, ale když si to pustíte do sluchátek je to slyšet. Zhruba v prostředku videa. IMG_5182.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.