Deliberator Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Panove, nedal by mi nekdo prosim cislo dilu stinitka anglickeho ridice (nas spolujezdec), teda praveho stinitka v barve ivory (bezova)? rusi me tam ty nalepky airbag. diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Zdá se mi to nebezpečné. Co když se něco stane a potom bude pojištovna pátrat zda to tam bylo. Možné jen překrýt něčím ve stejné barvě co ale není pevně spojeno s vozem? Videl jsem jednu diskuzi zde: https://forum.skodahome.cz/topic/130324-odstran%C4%9Bn%C3%AD-samolepek-ze-clony-spolujezdce/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 16. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 😂 nebezpecne sundat nalepku... a pojistovna po ni bude patrat. Jako ze si nekdo v mem vozu donese cizi dite ve vajicku, a ja si toho nevsimnu a neco se stane? Ty se musis strasne bat udelat cokoliv. Treba rozhodnuti... vic by mi pomohlo to objednaci cislo, za 1500kc tady nebudu maturovat s alkoholovama, na to uz jsem prilis stary a cas si vazim. muze se nekdo ochotny prosim podivat? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Pavel to myslel asi tak, že bude mít clonítko bez nálepky a třeba může srazit srnu. Kdyby tam tu nálepku měl, určitě tu srnu nesrazí. To bys nevěřil co vše ta nálepka dokáže :-(. Už jsem se tu setkal s tím, že je nálepka pro jisté lidi ultimativně důležitá a svatá. Prohlašují, že "tam ta nálepka být musí", a tak. No prostě peklo. Těmto lidem pomůže ke spokojenosti snad jen rouška na hubu :-). Vůbec nechápu jak jsem mohl jezdit se š105? Že nejsem už 7x mrtvej. Stopětce do bezpečnosti chybělo hodně technických řešení. To by se dnešní jupíckej moralista divil. Dneska je doba jiná. Stačí nálepka a je vytaráno. Nebýt nálepky, je v crashtestu o hvězdičku míň. 1 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Mělo by to byt tohle: 5G0 857 552 CC UP4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 před 24 minutami, japok napsal: Mělo by to byt tohle: 5G0 857 552 CC UP4 Prosim zapomnej jsem blbec napsat ze mam osvetlena zrcatka. Byl to priplatek, coz me prekvapuje... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Mě dali světlo do zrcátka i bez příplatků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Myslí asi osvetleni make-up zrcatka. 😉 Jinak to číslo dilu co jsem psal by melo byt se spinacem osvetleni na to make-up zrcatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 @japokdiky, jdu to objednat. V lednu mam spoustu dodelavek, at to sfouknou najednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 21. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2021 On 12/17/2021 at 4:57 PM, japok said: Mělo by to byt tohle: 5G0 857 552 CC UP4 Ahoj, uměl bys dohledat prosím i díl pro černý strop prosím? Respektive, mám objednaný Alcantarový, ale přepokládám, že v tom rozdíl asi nebude, že stínítka budou prostě jen černá. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 5G0 857 552 CC 3H8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 26. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2021 Alji: Až ji namontuješ tak to prosím vyfoť a napiš. Přemýšlím o tom též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 @japok: díky moc @honza-marek: jasně, dám vědět, nejdřív musím ale počkat, až mi ho dovyrobí, tak to asi nebude hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 14. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Tak nakonec az dnes objednano, spojoval jsem to s vyplni rezervnoho kola, a az dnes tam prezouvam letni 20ky. @AlJi superb delal alcantarovy strop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Ano, stále se to dá v konfigurátoru objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 18. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 @AlJi asi jsem slepy, ale nevidim to nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Asi ano, pak se stačí podívat do ceníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 18. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 @guest100 asi to neni mozne kombinovat s panoramatickou strechou. (alcantacara pobavila. To opravdu Skodovka nepouziva original Alcantaru, ale nejakej takovej fejk? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 27. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Tak pofvrzuju ze anglicke clonitko dle objednaciho cisla vyse prijde opravdu anglicke. Teda bez airbagovych nalepek. Dnes namontovano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 On 12/22/2021 at 11:35 AM, japok said: 5G0 857 552 CC 3H8 Ahoj, tak jsem zjistil, že k alcantarovému stropu jsou i alctantarová stínítka. Mohl bys tedy kouknout ještě prosím na číslo dílu v černé alcantaře? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Koukal jsem do ETKY ale o sluneční cloně z alcantary tam nic není. Může být že to tam ještě nedali a dodají to později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Když vidím tohle téma, nemáte někdo pls číslo dílu na pravé černé stínítko (UK verzi bez nálepky) na O3 RS FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.