Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

myslíš ty 17?

post-36641-1246829267_thumb.jpg

17" už je podle mě přehnané, myslím, že 16" je tak akorát...:)

17 tam půjde....

Mimochodem sedly by tam i 7,5x18" s pneu 215-35 R18......... ;)

17" už je podle mě přehnané, myslím, že 16" je tak akorát...:)

já zas tolik na pokuty nemám, myslim tim, že 18 na fabku ani v techničáku nejsou, a navíc chci jen origo kola

dej je tam... z rooma je to v poho asi klasika 205/40/17 jezdím na nich taky pár let a v pohotě jen mam 81kw v naftě tak to není moc poznat ale u 50kw na 17 to trochy bylo pomalejší ale žádna tragedie

Jasně, Kentaury z Rooma v pohodě. Mám je taky na Roomovi. Je to opravdu o zvyku.

Mimochodem, tady u nás jezdí FII stříbrná a má tam 17 Audi, vypadá to libově :)

Upraveno od foromen

• 2 týdny později...

Ahoj,

mam z OI combi disky 6,5Jx15 ET 38. Pujdou pouzit na Roomstera 1.2 51kW se zimnimi pneu 185/55 R15? V TP samozrejme zapsany nejsou - jen 6Jx15 ET 43.

... na FII idu mam take na zimnej sade.

• 1 měsíc později...

myslie teda ze kdyz dam na Fabii 17 Kentaur tak nebudu mit problemi kdyz pojedu nejak nalozenej, mam strach aby to pak vzadu nedrhlo o podběhy

Foromen je ma, pisni mu SZ. ;)

Mam dotaz - na OI ma tatinek zimni plechovy disky prumer 15 palcu, pneu klasika 195/65 R15. Roztec je pokud vim stejna u FI, OI a R. Sly by pripadne disky pouzit na R? Pneu vim, ze je k nicemu. Jde mne hlavne o moznou jinou hodnotu ET atd.

Upraveno od bojler

Jasne, ze jdou. Jen budou mit asi o trosku jine ET, ale to nicemu nevadi. Ja mam taky na zimu disky z Octavky. Jinak treba kola Poli se davali na Fabku i Octavku. Takze zadny problem.

• 2 týdny později...
Jasne, ze jdou. Jen budou mit asi o trosku jine ET, ale to nicemu nevadi. Ja mam taky na zimu disky z Octavky. Jinak treba kola Poli se davali na Fabku i Octavku. Takze zadny problem.

Piskote ale ty tvoje 17" disky nemas zapsany v technicaku??? k temto kolum mi bylo receno ze typovy listy nejsou??? nebo porad jak zapsat disky bez typovyho listu. s typacem uz je to malina zapis (moje zkusenost)...jinak ministerstvo dopravy ma schvaleno na fabku II i 18" disky...

16" alu kola Style na O1 rozteč 5x100 s letnímy pneu 205/55 R16

půjdou mi na FII? počítám ale, že tam asi budou muset být jiný gumy

post-36641-1254771670_thumb.jpg

Jojo. půjdou ti, ale musíš tam dát 205/45 R16. Pak dej někam foto, docela mě to zajímá, jak to bude vypadat na autě:)

ikdyž já nevim, chtěl bych je na zimu a ty gumy mě výdou na pěknej ranec. to dam asi 14 na plechách a pak si je koupim na léto

Dávat 205 na zimu? Kolik je ET?

205 na FII na zimu????????

když jsme u tych kol-šruby na plecháče jsou kratší nebo stejné-pomineme ten kužel

na FII jsou použitelné šrouby jak na plechy tak na alu.....mám odzkoušeno :)

u R jsou taky v pohode pouzitelny na L i Z

zase ušetřím

no právě, že se mi do těch 16tek moc na zimu nechce. asi sitam dám 14 a nějaký užovky třeba 185 nebo kolik je minimum.

jj ja mam zimni taky 185/65/14. a v pohode. Dostal sem je v ramci leasingu. Ted je pojedu 3 sezonu, takze jeste dalsi rok a pak se budu rozmyslet. Asi dam 15 na alu co mam ted ne leto.

minimální užovka je 165/70-14 s ET35-a šíře rávku 5J-ty sem taky koupil

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.