HjM Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Jo tak, já myslel že i ty disky jsou nové. To někde udáš, to se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Ja som vôbec nepochopil že čo máš a čo nie, ale určite si to všetko vybav tak, aby si mal aj disky, aj pneumatiky podľa TP. Takže ak máš niečo čo nemáš zapísané v TP, tak to predaj a kúp také, čo sú aj v TP. Ak neriešiš vzhľad a preferuješ skôr pohodlie, tak minimálne na leto daj čo najmenší priemer kolesa, úzke pneu a vysoký profil. Budeš mať pohodlnejšiu jazdu, môžeš nasadiť reťaze (do 185 mm šírky), budeš mať aj nižšiu spotrebu a užšie pneumatiky sú väčšinou aj lacnejšie. Na leto môžeš zvážiť o číslo širšie pneumatiky aby to trochu lepšie držalo v zákrutách, ale keď nemáš potrebu jazdiť ako Fittipaldi, tak ostaň u užších pneu aj na leto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happyskoda Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Pokusím se vyměnit pl. disky 5J x 14 ET35 za 6J x 14 ET43. Pokud se to nebude dařit, tak zkusím prodat užší a koupit širší. Ale výměna by byla ideální :|. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Ahoj chci koupit plecháče na zimu nejspíš na kola 195/50 R15 .. poraďte jaký rozměr mají mít prosím... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Rozměr na fábuli je 5J x 15, rozteč děr 5 x 100, ET si najdi v TP - myslím že je 37 nebo 38. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 A nie náhodou 6J ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 (editace) Já potřebuju 195mm šířku .. mám i letní 195 a je to úplně ta nejužší možnost .. užší bych už asi neudržel ani na silnici našel jsem lehce jeté disky na octavii 1 .. měla by mít stejnou rozteč jako fabie ne? 6Jx15 Editováno: 13. Září 2014, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Jezdím je jako zimní, mám 6x15 Et 38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Ja mám plechy 6Jx15 ET43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Je velký rozdíl mezi ET 43 a 38? :/ Čím menší ET tím víc zaryté do podběhu že? A je rozdíl mezi roztečí šroubů OCT 1 a FII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 (editace) Rozidel je 5mm. Čím je ET väčšie, tým je koleso viac skryté pod blatníkom Editováno: 13. Září 2014, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Pyro - no proto, už jsem si myslel že tu pitomost s ET zopakuješ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Hej poplietol som sa ked som pozeral čo mám v techničáku ja Už som to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Chjo nemůžu nic najít ten předchozí je inzerát bez kontaktu a teď jsem našel continental eco contact 6mm 2x a 2x Good year obě letní které bych využil ale má i hezké disky plechové za 3800 je to dobrá cena? Jinak mě bylo nabídnuto od člověka od kterého jsem auto kupoval kola za 10 000 Nokian disky jako nové jeté 1 sezónu plecháče 6Jx15 - byly na tom autě, vzorek bych řekl tak 8mm .. i s oreginál plastovými kryty kol .. co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Za tu cenu máš nějaký pěkný alu si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Taky si myslím .. právě chci ocelové disky a na to si už koupím gumy... rád bych investoval tak do 8 000 s tím že si na to koupím continentálky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Ja som plecháče kúpil použité. 80e za všetky 4 a pneu som si kúpil nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 No já sehnal za 2000 taky kolem 80e .. zítra si pro ně jdu .. a mám o starost míň děkuju všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Mě taky tahle otázka nenechá spát. Rozhoduju se mezi 15" nebo 16" , sice originálních, ale s jiným ET. Například u těch 15ctek. Podle TP mam mít u 15" kol ET43. Co když bych si sehnal u nějaký firmy co prodává litý kola typový list na kola s ET38 který jsou homologovaný na FabiaII a s timhle papírem bych si ten rozměr nechal dopsat do TP. A pak bych si tam ale dal originál kola z OI s ET38? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 A v tom pripade by v tom nebyl problem a jeste pokud by to byl ronal tak je to vlastne to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Další špek pro vás. Prej musim mít na autě na nápravě stejný kola se stejným rozměrem. Ale co takhle kdybych měl vepředu na autě pár 14"kol a vzadu pár 16" kol? Oba páry pochopitelně shodující se s rozměrem ráfků a pneumatik předepsaných v TP? )))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Môže sa. Teda u nás na Slovensku určite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tak to je zajimavá otázka, ale myslím že to nepude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Tak sem volal do autorizáku (ČR) a prej ne. Prostě na všech kolech stejný rozměry. Pouze u aut u kterých je to psáno v TP (ferrari, porsche nebo ty americký obludy.....) většinou zadokolky. A ještě jedna informace, prej už ani neni možný přez léto dojíždět jeden pár zimáků třeba na přední nápravě a na zadní nápravě mít obutý letnáky. Na celýma autě bud komlet 4 letnáky nebo komplet 4 zimáky. Vyjímku tvoří jen rezerva která může bejt letní. To je teda pěkná píčovina! No nic, budu si muset někde odchytit policajta dopraváka a podrobit ho výslechu jak to teda je. Pak dam vědět. Editováno: 2. leden 2015, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Nechci nic řikat ale mi v tom nic divneho nepripada a prijde mi to zcela normalni mit 4 kola respektive gumy stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.