Komfort III-799B!!!!!!!! - Stránka 8 - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Komfort III-799B!!!!!!!!

cosby

Doporučené příspěvky

byl by mi nekdo schopen rict jakou jednotku airbagu mam koupit tedy cislo jednotky pokud sem predelal na 3 generaci???

mam o1 rv.99 tdi bez el oken jen el. zrcatka a 1 bag.

tet tam mam 4 okna v el 3.G. maxidot. klicena 3.G jednotku komfortky na 3.G. ale nevim jakou jednotku airbagu. pokud chci na 4 bagy (ty mam taky ale zatim nezapojene)

diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lexmaul napsal:
byl by mi nekdo schopen rict jakou jednotku airbagu mam koupit tedy cislo jednotky pokud sem predelal na 3 generaci???

mam o1 rv.99 tdi bez el oken jen el. zrcatka a 1 bag.

tet tam mam 4 okna v el 3.G. maxidot. klicena 3.G jednotku komfortky na 3.G. ale nevim jakou jednotku airbagu. pokud chci na 4 bagy (ty mam taky ale zatim nezapojene)

diky moc.

Hoj. Koukni sem : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19275&st=0 taky jsem předělával komfort...

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

pri montovani 3 genarace komfortky jsem narazil na zajimavost. Kdyz jsem nechal mozky dveri na 2 verzi, tak pri pripojeni diagnostikou na komfort jsem nacetl akorat cislo jednotky a pak VAG stabilne hlasil chybu konunikace :))))

Jiank ten propoj mezi komfortkou a budikama by mel by na 0.5 mm kroucenym paru pokud se nepletu (dle CAN standartu) ?

Odkaz ke komentáři

CAN komfort k budíkům být kroucený nemusí, v originále také není a dráty myslím 0,35

s tím VAGem je to normální, když to takhle poskládáš, zatížíš pěkně CAN a jednotka pak dělá toto nebo vůbec nekomunikuje

Editováno: , autor: rolbař
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak jsem včera sehnal konektory (svorkovnice) do jednotky 799B. Je tam 15 pinová 1J0962615 za 70,- a 23 pinová 1J0962623 za 85,-.

Horší je to s pinama, dva na drátku cca30cm stojí cca 70,-

P.S.: Doufám že ty čísla svorkovnic někomu pomůžou, ono se to špatně dohledává. Alespoň mě :wallbash:

Odkaz ke komentáři

ja by som chcel vyuzit toto tema mne uz odisla druha jednotka 799B, alebo aspon si to myslim najprv mi prestali ist okna a dialka, kupil som si od cosbyho novu Komfortku 799B, vsetko fungovalo az do teraz ked som si zohnal druhy dialkovy ovladac. chcel som ho prisposobit, napojil som VAG a po chvili sa stratilo spojenie s komfortom a viacej sa s Komfort jednotkou neda spojit. Okna aj dialka prestala fungovat, prezeral som vsetky poistky, kable aj konektory vsetko je OK neviete niekto radu? Zeby znova jednotka?

Dik za vsetky rady :palec2:

Odkaz ke komentáři

666dia napsal:
Skippy

kup si Iso konektor do rádia...je jich tam 13...a stojí kolem stovky.....

jestli chce piny do komfortky tak chce spíš miniiso

v ISO na rádiu jsou iso piny (větší)

stejně by mě zajímalo na co Skippy kupuje piny ?

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...