MaD Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 A nefunguje jim nebo tobě? Sem nějak nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 A nefunguje jim nebo tobě? Sem nějak nepochopil. asi myslim na te fabii ze to nefunguje... ale jak jsi psal ty ovladace 1J0 a je po starostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 A nefunguje jim nebo tobě? Sem nějak nepochopil. asi myslim na te fabii ze to nefunguje... ale jak jsi psal ty ovladace 1J0 a je po starostech No jeste to vyzkousim, ale je to origo z fabriky a myslim ze odskok kufru nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ted mam takovej problem shanel jsem sadu zamku+vystrelovaky, ale ten od koho bych to kupoval ma pouze 2tlac. 1JO nebo 3tlac. s K a jiny se prej nemontujou tak co s tim ?? Prodava i samotny ovladace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Kecá, podívej se do etky a uvid효, že u fábie je 3 tlačítko. A fábie s odskokem kufru už jsem taky viděl, tak se to dělat musí. Prostě asi momentálně nemá 3 tlačítko 1J0. Howg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 sady j 1J0 jsou tusim od Fabie a SuperB a sehnat se daji jen bude problem sehnat sadu i se zamkem na kufr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 vložka zámku na kuft nestojí tolik, to se dá objednat ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Kecá, podívej se do etky a uvid효, že u fábie je 3 tlačítko. A fábie s odskokem kufru už jsem taky viděl, tak se to dělat musí. Prostě asi momentálně nemá 3 tlačítko 1J0. Howg. 3tlac ma, ale prave s K a co jsem koukal u rodicku u Fabie Elegance MR04 maji taky z vyroby 3tlac. s K a facha jim osdkok kufru ,dneska jsem to zkousel, a verim ze se montujou uz jen tyhle, sam sem mel sadu zamku a ovladacu z RV04 a tam byl i zamek kufru a dneska davaj uz jen zaslepku, tim ale netvrdim ze se nedaji sehnat. Tak oprava, rodice maj u Fabky s 1JO a ty 3tlac. s K by prej meli bejt zase na novejsi komfortku nez je 3gen., ale tohle nemam potvrzeny. Editováno: 2. Prosinec 2006, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Videl nekdo TOUR se zaslepkou kufru? Tech par co jsem zahledl ma i nadale zamek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Videl nekdo TOUR se zaslepkou kufru? Tech par co jsem zahledl ma i nadale zamek ... Par jsem jich uz videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 tak potvrzuji ze je to ovladacema...ted uz me vse funguje jak ma a jsem naprosto spokojen Nazdárek. Pošli mi také prosím kde a za kolik jsi je sehnal. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 aj mi,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradlp Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 kdyby někdo chtěl mám sadu zámků 2x vystřelovací klíč, 2x dálka 3tlačítková, spínačka + dveře+ 3tí malá vložka zámku, tel.: 603 111369 mail: bradlp@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) kdyby někdo chtěl mám sadu zámků 2x vystřelovací klíč, 2x dálka 3tlačítková, spínačka + dveře+ 3tí malá vložka zámku,tel.: 603 111369 mail: bradlp@seznam.cz Já bych kupil - levně 1 ks třítlačítkovej ovladač 1J0 Editováno: 3. leden 2007, autor: myty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 ovladače mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Tak dneska jsem koukal v skoda autosalonu jaky tam meli ovladace dalky a Oct.I mela 2tlac. 1JO jde s komfortkou 3gen, OII. 3tlac. 1KO. ta je prej na novejsi gen. komfort. a Sup mel taky 1KO. Ted mam doma sadu s 2tlac. ovladacem 1JO, ale muzu sehnat i sadu s 3tlac. 1KO ...asi by se dali sehnat i samostate ta druha cast ovladace 2-3tlac. kde je baterka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Sup má 1J0,mám ho doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Sup má 1J0,mám ho doma Co mas za rok vyroby? to bude asi nakej starsi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 model 04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 ty seš taky MODEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Chtěl bych vyměnit klsické klíče za vystřelovací, jakou mám variantu u r.v.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Chtěl bych vyměnit klsické klíče za vystřelovací, jakou mám variantu u r.v.98 http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...id=19&Itemid=30 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Chtěl bych vyměnit klsické klíče za vystřelovací, jakou mám variantu u r.v.98 http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...id=19&Itemid=30 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Jasně, mě stačí vystřelovací klíče, půjdou tam?? r.v. 1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) Chtěl bych vyměnit klsické klíče za vystřelovací, jakou mám variantu u r.v.98 http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...id=19&Itemid=30 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Jasně, mě stačí vystřelovací klíče, půjdou tam?? r.v. 1998 Vsechno de.. Jestli ti to nedoslo z tech linku, tak aby si mohl mit vystrel klice potrebujes to vse co tam je napsane... ..sadu zamku s vystrel., budiky, a mozky/motorky na 3gen. bych ti mohl sehnat. Editováno: 7. leden 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 model 04 No model me moc nepomuze, r.v je 03 ? Ja videl a salonu s 1KO, ale r.v bouzel nevim, ze by se davali oba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.