jeli13 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Ahoj, na konci cesty domů ze servisu ( 70 km) po kompletní výměně brzd, se mi naskytl tento krásný pohled na zadní kotouč. Už se začínám předběžně smiřovat s teorií o bludném kamínku... Rýhy jsou tři a už se dají snadno nahmatat. Celou cestu jsem prakticky nebrzdil a vím, jak se k novým brzdám chovat. Staré kotouče jsem měnil na 90k a podobný problém jsem za celou dobu neměl. Asi dva týdny zpátky nám na druhém (novém) autě měnili záručně oba kotouče a desky na 2000 km, Hyundai stejný problém. Máte s tím někdo zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Toto je jednoznacne nieco medzi kotucom a platnickou. To je mechanicke poskodenie. Daj dole alebo daj servisu, nech da doke platnicky, skontroluj ich a precisti aj kotuc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Mám to skoro stejné na pravém zadním kotouči, v servise říkali, ať to neřeším. Nájezd 60k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 rozhodne by som to riesil., lebo ak tam je ryha, nieco medzi platnickou a kotucom je. Inak by sa ryha tvorit nemala. Minimalne by som si to doma pozrel, zhodil dole platnicky a zalozil znova, hlavne pri tom uplne novom kotuci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Podle mě, ten šutr co to vydřel už tam dávno není. Pokud ano, určitě by při brždení bylo něco slyšet. A to dost. Ono se to "vomete"... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 V menší míře to tam mám také, prakticky od nova. Teď najeto 5tkm. Podle mne to jsou ne příliš kvalitní desky a kotouče, které vyžadují agresivnější styl jízdy. Ten se Scalou neumím, tak jsem se naučil tu a tam z prudších kopců na udržení rychlosti brzdit jen ruční brzdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 @kerasPravda, šutr už tam dávno není, nic při brzdění neslyším, brzdy fungují normálně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.