Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 @Chlumecpříspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! A to nejen v tomhle tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 @Chlumec prečítaj si celú tému a príspevky, lebo nemá zmysel sa opakovať. A úprimne... Riskuješ tým svojim prístupom len to, že odpáliš spojku a potom budeš riešiť repas, alebo komplet novú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 Před hodinou, Ondra16V napsal: @Chlumecpříspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! A to nejen v tomhle tématu! Omlouvám se. Neuvědomil jsem si. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 Před hodinou, r_e_n_e napsal: @Chlumec prečítaj si celú tému a príspevky, lebo nemá zmysel sa opakovať. A úprimne... Riskuješ tým svojim prístupom len to, že odpáliš spojku a potom budeš riešiť repas, alebo komplet novú. Promiň přečetl jsem 2x ale postup nebo jak se dělá DQ250 jsem nenašel. Jak to dělají v servise vypustí a natlačí nový? Nebo to dělají těmi mašinami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2023 Převodovka s mechatronikou mimo je stejná jako jakákoli mechanická převodovka,není důvod mašiny.U mechatroniky mimo převodovku platí totéž. Mašiny jsou potřeba pro hydroměniče,škodovka je nepoužívá-kromě octávie 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 5. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2023 Do DSG 250 olej origo a nebo muže byt jiný ? Doporučíte nějaký cena/kvalita. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 Originál, do 250 je olej lacný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Zdravím bando,čeká mě výměna oleje v převodovce DSG 6kvalt. 2.0TSI .Můžete některý doporučit? V servise si říkají nesmysl a věřím,že na internetu se dá sehnat mnohem levněji. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Jo doporucime original olej A kolik si tak za to rekli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna 6K jen olej. Pak samozřejmě práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendouch vodouch Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Olej jedině originál. Dej to někomu kdo má na to mašinu.....automaticky to odsaje olej, propláchne a dá nový ! Mám tedy sice DSG7 se dvěma litry oleje, což jsou suché lamely ale tyto dva litry oleje mě přišlo na 611,- kč. Jinak DSG7 v 1.6 a 2.0 motorech jsou suché lamely, tudíž málo oleje. Samozřelmě výměna oleje je i včetně filtru, tudíž obojí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Pletes se... DQ 381 je 7q a spojky jsou mokre... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendouch vodouch Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna (editace) Dělali jsme nedávno dvě octávie 3 facelift rok 2018 ! Jedna 1.6 a druhá 2.0 110kw.....obojí měly 2 litry oleje v převodovce. Stejné převodovky. Pokud tam je 2 litry oleje, nemůže to být mokrá převodovka která má 5 litrů ! Obojí jsou DSG7......ta 110 je moje........ Editováno: 28. Ledna, autor: Vendouch vodouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna (editace) Jak chces ...hadat se nebudu... DQ381 je mokra https://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/dq-500 Editováno: 28. Ledna, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendouch vodouch Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna (editace) To samozřejmě mokrá asi je, netvrdím že ne, ale v těchto autech jako jsou třeba tyto octávie a poměrně mladé tam nemohou DQ380/381 být, protože pokud vytáhneš z této převodovky 2 litry oleje, nemůže to být převodovka DQ381 ale DQ200 ! Jinak se nehádám, jen říkám svoji zkušenost a realitu. Mnoho lidí to ani netuší, myslí si že má mokré spojky a ono kulové a mnohdy si zbytečně ničej převodovky. Jinak díky za reakci, ozval si se jako jedinný. Editováno: 28. Ledna, autor: Vendouch vodouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Njn, to je tak, když každý z vás píše o jiné převodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendouch vodouch Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna To je asi moje chyba.......asi jsem to blbě napsal.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Aj tak je nereálne, aby v 2.0tdi bola DSG so suchými spojkami (DQ200), čiže keď z nej vytieklo 2L, tak ten zvyšok buď ostal dnu alebo sa vyparil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendouch vodouch Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Nemám představu co do2,0tdi cpou za kasy. To se musím podívat na kasu. Nicméně stejně vyteklo v týdnu i z 1.6.....No a já to měl na mašině ve Škodovce.......a skutečně mám napočítáno 2 litry oleje. Pochybuji že si to někdo vymyslel. Ale zjistím zítra přímo na autě typ kasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna (editace) No prave, 2.0 tdi meli bud 6 DQ250 nebo novejsi dq 381/380 oboji mokre... mozna slabsi tdi 1.6 mohla mit suchou... Silne pochybuji ze O3 2.0 tdi ma suchou... to je spis nemozne... S3 to tak ma urcite. Editováno: 28. Ledna, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Hlavně je tady sekce S3 a né O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna dq200 mali vždy motory do 250nm , 1,0 1,2 1,4 1,8 1,6tdi... takže bud nevies ake mas auto alebo sa celkom fest pleties ... v SIII OIII do cca 2018 boli DQ 250 6q , potom DQ381 7q ... tá istá výmena oleja aj filtra , 5-6L 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna A o tom to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna p2p .. ja nemozem za to ze dnes sa ku vsetkemu vyjadruje kazdy kto ma do riti dieru ... sprepacenim ... a to nie len pri autach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna ...několikrát jsem psal toto.Jelikož máme servis,olej v DSG běžně měníme,chodí k nám lidé a ptají se,jestli i s proplachem.Volal jsem osobně s p.Sixtou,mnoho lidí z fóra jej zná,dělá opravy DSG a donedávna byl garanční technik pro koncern VW pro převodovky a říkal,že mokré DSG,které mají mechatroniku součástí převodovky se nesmí dělat proplachem.Dal mi celé vysvětlení,osvětu,ale tu tady opravdu psát nebudu 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.