Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

prosím o Vaše tipy jak u S3 řešíte vysávání kolem sedaček, zejména mezi sedačkou a směrem ke sloupku. Drží se mi tam dost bordel až je to nepěkné, a zatím jsem sehnal jen hubice která se tam nemůže vejít, protože je to fakt úzké. Máte nějaké finty, nebo odkaz na nějakou ideální hubici, nebo prostě tam jen nevysáváte? :-)

Díky moc.

Vloženo

Na tyto úzké škvíry mám plastový trychtýřek, který se přicucne podtlakem vysavače na základní jeho kruhovou koncovku. Na trychtýřek jsem si navlékl kus smršťovací bužírky a šikmo seřízl její konec. Funguje to, ale motor vysavače dostává opravdu záhul. Musíš tomu vysavači často ulevovat. Já jednu stařičkou ETU už takhle spálil :-D

Vloženo (editace)

Myšlenka se smršťovačkou je zajímavá... Já používám nástavec, který jsem před mnoha lety koupil v Lidlu za cca. 50 Kč, dnes už ho bohužel neprodávají. Nicméně se dá sehnat za vyšší peníz, např. v DatArtu. Někde jsem našel i verzi, že na něj jdou nasadit "vymetací štětiny."

https://www.datart.cz/prislusenstvi-k-vysavacum-jolly-flexi-clean.html?gclid=Cj0KCQjw6J-SBhCrARIsAH0yMZgBAKas-0tb7Q9ECI2wl7tb_3eWFuJmX9vNAfwLCuo1I5awQaxwRXYaAvLDEALw_wcB

https://www.nipponcec.cz/fx-hubice-flexi-clean-50cm-pro-eta-0444-sting-ii-s-kartacem~wnippcec402663-19267.html

Editováno: , autor: cosmicboy
Vloženo

Jedno z riešení je to odtiaľ vyfúkať napr. kompresorom. Potom tá hubica z Datartu, ako dával link cosmicboy. Ja mám niečo veľmi podobné k nášmu bytovému vysávaču, Rowenta (bolo to pribalené ako príslušenstvo).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...