zelyvel Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Zdravím, prosím o Vaše tipy jak u S3 řešíte vysávání kolem sedaček, zejména mezi sedačkou a směrem ke sloupku. Drží se mi tam dost bordel až je to nepěkné, a zatím jsem sehnal jen hubice která se tam nemůže vejít, protože je to fakt úzké. Máte nějaké finty, nebo odkaz na nějakou ideální hubici, nebo prostě tam jen nevysáváte? :-) Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Na tyto úzké škvíry mám plastový trychtýřek, který se přicucne podtlakem vysavače na základní jeho kruhovou koncovku. Na trychtýřek jsem si navlékl kus smršťovací bužírky a šikmo seřízl její konec. Funguje to, ale motor vysavače dostává opravdu záhul. Musíš tomu vysavači často ulevovat. Já jednu stařičkou ETU už takhle spálil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Koupil jsem něco podobného z aliexpresu, tím se tam dá dostat. https://www.mall.cz/hubice-vysavace/univerzalni-nastavec-na-vysavac-dust-daddy-100030710544?tab=description Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 (editace) Myšlenka se smršťovačkou je zajímavá... Já používám nástavec, který jsem před mnoha lety koupil v Lidlu za cca. 50 Kč, dnes už ho bohužel neprodávají. Nicméně se dá sehnat za vyšší peníz, např. v DatArtu. Někde jsem našel i verzi, že na něj jdou nasadit "vymetací štětiny." https://www.datart.cz/prislusenstvi-k-vysavacum-jolly-flexi-clean.html?gclid=Cj0KCQjw6J-SBhCrARIsAH0yMZgBAKas-0tb7Q9ECI2wl7tb_3eWFuJmX9vNAfwLCuo1I5awQaxwRXYaAvLDEALw_wcB https://www.nipponcec.cz/fx-hubice-flexi-clean-50cm-pro-eta-0444-sting-ii-s-kartacem~wnippcec402663-19267.html Editováno: 2. Duben 2022, autor: cosmicboy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Staci stlacceny vzduch a je to ciste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Ja mám toto z Aliexpressu Stalo to asi 3€ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jedno z riešení je to odtiaľ vyfúkať napr. kompresorom. Potom tá hubica z Datartu, ako dával link cosmicboy. Ja mám niečo veľmi podobné k nášmu bytovému vysávaču, Rowenta (bolo to pribalené ako príslušenstvo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dankat1331 Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Zdravím, starý plochý nadstavec jsem horkovzdušnou pistoli nahřál a dal do svěráku. funguje perfektně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.