Přejít na obsah

vysávání kolem sedaček


zelyvel

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

prosím o Vaše tipy jak u S3 řešíte vysávání kolem sedaček, zejména mezi sedačkou a směrem ke sloupku. Drží se mi tam dost bordel až je to nepěkné, a zatím jsem sehnal jen hubice která se tam nemůže vejít, protože je to fakt úzké. Máte nějaké finty, nebo odkaz na nějakou ideální hubici, nebo prostě tam jen nevysáváte? :-)

 

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tyto úzké škvíry mám plastový trychtýřek, který se přicucne podtlakem vysavače na základní jeho kruhovou koncovku. Na trychtýřek jsem si navlékl kus smršťovací bužírky a šikmo seřízl její konec. Funguje to, ale motor vysavače dostává opravdu záhul. Musíš tomu vysavači často ulevovat. Já jednu stařičkou ETU už takhle spálil :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myšlenka se smršťovačkou je zajímavá... Já používám nástavec, který jsem před mnoha lety koupil v Lidlu za cca. 50 Kč, dnes už ho bohužel neprodávají. Nicméně se dá sehnat za vyšší peníz, např. v DatArtu. Někde jsem našel i verzi, že na něj jdou nasadit "vymetací štětiny."

 

https://www.datart.cz/prislusenstvi-k-vysavacum-jolly-flexi-clean.html?gclid=Cj0KCQjw6J-SBhCrARIsAH0yMZgBAKas-0tb7Q9ECI2wl7tb_3eWFuJmX9vNAfwLCuo1I5awQaxwRXYaAvLDEALw_wcB

 

https://www.nipponcec.cz/fx-hubice-flexi-clean-50cm-pro-eta-0444-sting-ii-s-kartacem~wnippcec402663-19267.html

Editováno: , autor: cosmicboy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedno z riešení je to odtiaľ vyfúkať napr. kompresorom. Potom tá hubica z Datartu, ako dával link cosmicboy. Ja mám niečo veľmi podobné k nášmu bytovému vysávaču, Rowenta (bolo to pribalené ako príslušenstvo).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...