geos Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Zdravím, již potřetí se mi při jízdě rozsvítil žlutý vykřičník s hláškou "zkontrolujte hadinu oleje".Kdyz se pote podivam na rysku je oleje dost, v polovine na vyznacenem mnozstvi.Do vymeny oleje mam jeste tusim 4 měsíce.Nesetkal se někdo s něčím podobným?Je nutný servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 (editace) Tak to má byť, tak to funguje. Sú tam kontrolované 2 hladiny oleja, žltá kontrolka asi polovica, červená už na dne. Takže buiď jazdiť so žltou kontrolkou, kým bude výmena oleja, alebo doliať cca 2 dcl, tak aby bol olej na ryske v 3/4. Kontrolka zhasne. Editováno: 18. Duben 2022, autor: touareg3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geos Vloženo 18. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Diky za informaci.Dnes sem dolil 0,25 l tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Možná v závislosti na nájezdu a spotřebě oleje ti ty 2 dcl nebudou stačit. Na ty 4 měsíce můžeš "nouzově" dolít olej i jiné specifikace, nebo prostě zajet na servis oleje dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Nikdy se mi nerozsvitila tato kontrola a to jsem vždy v rozmezí poloviny náplně. V práci se mi na kodiaqu rozsvitila až na hranici minima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurajJanosik Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Dnes ráno, -5°C, po naštartovaní zasvietila žltá kontrolka aj mne, pod motorom pozerám kaluž oleja... Vytiahnem odmerku, olej nikde. Nalial som 2litre 5w30 a kontrolka si veselo svieti. Hlavne, žltá svieti, červená sa neohlásila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu A co chceš? Snad zjistíš, odkud ten olej teče, ne? Máš tam vůbec vypuštěcí šroub? Nebo jsi někde prorazil vanu? My tady tvůj motor jaksi nevidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.