jiri26 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 ahoj, stále m i něco vrže někde vepředu.... Nemůžu to najít. Nechal jsem vyměnit stabilizátory a nic. Bohužel to nejde nijak identifikovat - jakože místo odkud ten pazvuk vychází. Můžou to být i tlumiče? případně co jiného? Dík Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) taky mi to vrze jako prase, taky meneny gumy stabi a kosti, ted jsem zjistil ze mi vrze zadni ulozeni ramene (kulata guma), zvedni auto a zkus to prostriknout wd, jestli to aspon na chvili prestane, tak to bude asi ono, jinak samo ze tlumice muzou vrzat taky, ale videl bych to spis taky na silenbloky ramenou Editováno: 22. Listopad 2006, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 nic neprostrikavat - mazat grafit. vazelinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 ..komplet všechno co se hýbe jsem prostříkal silkalem ....a slovo prostříkal je slabý - spíš prolil. A nic...vrže to jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Určitě to de od nápravy? Mě to taky někde ze předu vrzalo a měl sem utržený druhý držák výfuku,u toho silenbloku nad příčkou a jak se přejela nerovnost nebo se víc zacukl motor tak to zavrzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeš Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ahoj mám podobný problém s vrzání z přední části auta. Myslím, že to budou pružiny. Při jakémkoliv nahnutí auta na levou nebo pravou stranu zavrže právě zatížená strana. Jak toto odstranit? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 nic neprostrikavat - mazat grafit. vazelinou Konkretne nazev/znacka, plz. Nebo mam jit do "kramu" a chtit grafitovou vazelinu? Diq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ahoj mám podobný problém s vrzání z přední části auta. Myslím, že to budou pružiny. Při jakémkoliv nahnutí auta na levou nebo pravou stranu zavrže právě zatížená strana. Jak toto odstranit? dík U předchozího auta mi vrzal suchý rejdový čep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 kuci udelejte fotku kde to maznout dikes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jestli vám to vrže při dobrždění,tak to budou určitě silentbloky na předních ramenech,dělalo mi to u fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 ahoj, stále m i něco vrže někde vepředu.... Nemůžu to najít. Nechal jsem vyměnit stabilizátory a nic. Bohužel to nejde nijak identifikovat - jakože místo odkud ten pazvuk vychází. Můžou to být i tlumiče? případně co jiného?Dík Jirka U stojícího vozu propružit -rozhoupat nahopru dolů . Pokud to bude vrzat a měnil jsi sillentbloky stabilizátoru tak to pravděpodobně vrže kuláč ve spodním rameni. Holt je v něm sucho. Sucho a teflon to je ukrutné vrzání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 ahoj, stále m i něco vrže někde vepředu.... Nemůžu to najít. Nechal jsem vyměnit stabilizátory a nic. Bohužel to nejde nijak identifikovat - jakože místo odkud ten pazvuk vychází. Můžou to být i tlumiče? případně co jiného?Dík Jirka U stojícího vozu propružit -rozhoupat nahopru dolů . Pokud to bude vrzat a měnil jsi sillentbloky stabilizátoru tak to pravděpodobně vrže kuláč ve spodním rameni. Holt je v něm sucho. Sucho a teflon to je ukrutné vrzání. Clovece - tak mi to taky vrze. Slysel jsem posledni dobou tluceni na prave strane - pri prujezdu diry ci vlny na ceste. A ted z niceho nic uz to zacalo i vrzat, ale pouze kdyz zatacim.Na stabl. guma nova vcetne ramen.Takze to pridavam k tomu cepu - jemne bouchal a ted i vrze. Zkusim tam prdnout do nej olejicek - strikackou - pokud prestane kupuji novej cep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.