Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, na taťkově O3 je možnost přepnout nezávislé topení na "větrání". Vzhledem k teplotám už bych to taky někdy ocenil. Na O4 jsem to v Infotainmentu prostě nenašel. Ani v aplikaci Connect. Tak nevím jestli jsem slepý, nebo to na O4 není? Poradil byc někdo? :)

• Autor

Ještě jsem se koukal do návodu a je tam toto: 

image.thumb.png.e5d8761ca2bac604e01fb6670c2ae0bf.png

Chápu to teda tak, že se nenastavuje větrání/topení, ale podle teploty - pokud je venku nižší než natavená, tak to topí a pokud vyšší tak větrá? 

Ano, mělo by to tak být. Stejně jako když si nastavuješ klimu a měníš teplotu. V závisloti na okolní teplotě mění šipky na displeji barvu podle toho, jestli auto bude vzduch ohřívat nebo pouštět studenější z venku a ochlazovat, podle nastavené teploty.

• 1 měsíc později...

Se mi nezdá, vyzkouším to...     servis o tom nic nevěděl, ten nejpoučenější kluk po všech školeních... uvidíme.

Co bylo špatně na možnosti topení/větrání? Bylo to logické a tak to museli změnit tak, že vlastně nevíš jestli bude webasto topit? Opět dacanské řešení?

• Autor

No někdo v tom třeba vidí zjednodušení. Nemusíš řešit jestli máš nastavené větrání nebo topení. Nastavis 18 stupňů a je to. 

A ano funguje to tak. Už jsme to párkrát přes parno zkoušel. V apce se objeví "větrání zapnuto" místo topení. 

Obávám se, že mám poslední Škodovku. Takovéto dělání hovada z uživatele asi už nedám. 

• 1 rok později...

Nevíte někdo náhodou od kterého data se u Octavie 4 generace dá spustit nezávislé topení i z mobilní aplikace Škoda?

Vzhľadom na to, že ja to mám u S3 po FL, povedal by som, že u O4 to bude od začiatku, ale to je iba moja (možno nesprávna) dedukcia.

Když máš Škoda connect a v mobilu apku MyŠkoda, tak hned a kdykoli (s kalendářním datem to nemá vůbec souvislost)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.