Publikováno Květen 21, 20223 r Dobrý den, mám škodu Fabii, ročník 2001, motorizace 1.4 16V 55kW, hatchback. Měsíc nazpět jsem dělal přední brzdy (nové destičky i kotouče). Už před výměnou po každém startu kopal pedál jakoby se spouštělo ABS ale bez toho aniž by svítila kontrolka. I po výměně se to ale pořád opakuje. Uvedený problém trvá vždy tak 3-10 kilometrů a poté přestane. Vzhledem k tomu, že je to celkem nepříjemné a jedná se o brzdy, tak bych tento problém rád řešil. Nějaké nápady, co můžu ověřit sám, nebo rovnou na návštěvu do servisu? Jelikož se jedná o cívku, napadlo mě proměřit její El odpor, eventuálně indukčnost či velikost indukovaného napětí popřípadě vzít na VAG diagnostiku? Díky za rady a typy.
Květen 21, 20223 r Na to stačí ELM327 adaptér a nějaká aplikace... U Octy 1 mi dělalo to samé s tím rozdílem, že to kopalo do pedálů pořád a nejen po startu. Vyměnil jsem přední tlumiče a pružiny a byl klid. A to netekly... Jak jsi přišel na to, že se jedná o cívku?
Květen 21, 20223 r skusil by som na zaciatok pozriet jednotlive otacky kolies ci tam nieco na niektorom neskace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.