juricmir Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Dobrý den, mám škodu Fabii, ročník 2001, motorizace 1.4 16V 55kW, hatchback. Měsíc nazpět jsem dělal přední brzdy (nové destičky i kotouče). Už před výměnou po každém startu kopal pedál jakoby se spouštělo ABS ale bez toho aniž by svítila kontrolka. I po výměně se to ale pořád opakuje. Uvedený problém trvá vždy tak 3-10 kilometrů a poté přestane. Vzhledem k tomu, že je to celkem nepříjemné a jedná se o brzdy, tak bych tento problém rád řešil. Nějaké nápady, co můžu ověřit sám, nebo rovnou na návštěvu do servisu? Jelikož se jedná o cívku, napadlo mě proměřit její El odpor, eventuálně indukčnost či velikost indukovaného napětí popřípadě vzít na VAG diagnostiku? Díky za rady a typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Na to stačí ELM327 adaptér a nějaká aplikace... U Octy 1 mi dělalo to samé s tím rozdílem, že to kopalo do pedálů pořád a nejen po startu. Vyměnil jsem přední tlumiče a pružiny a byl klid. A to netekly... Jak jsi přišel na to, že se jedná o cívku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 skusil by som na zaciatok pozriet jednotlive otacky kolies ci tam nieco na niektorom neskace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.