bibso Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Ahojte. Potreboval by som poradiť, usmerniť. V aute mám autorádio Bolero a chcel by som ho vymeniť za Amundsen minimalne, ale neviem akým smerom sa mám uberať...ísť cez škoda servis, alebo cez nejakú firmu? Auto je v záruke tak to chcem mať na poriadku ako sa patrí, aby nepadla záruka na komponenty. Vyššiu verziu chcem kôli navigácii hlavne. Áno viem používať Android auto, ale nechcem mať neustále pichnuty kábel v telefóne. Ide mi o to pohodlie. Riešil niekto výmenu multimediálneho systému za vyššiu verziu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 (editace) Výměna rádia vždy poruší záruku a v autorizovaném servise to neudělají. Taková je zatím známá situace Každopádně ohledně výměny jako takové, to jsem řešil i já a i mnoho dalších zde na fóru. Takže pokud ti nevadí ztráta záruky, tak má smysl psát další postup Editováno: 30. Květen 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Mít navigaci v amundsenu není žádná výhra. Sám ji mám a používám radši android auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 S Amundsenem jsem jezdil v předchozím autě po x státech Evropy tři a půl roku a vždy mě dovedl, kam jsem potřeboval. Je to jako s jakoukoliv elektronikou - někomu prostě slouží, jiný by ji nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Amundsen s aktuálními mapami funguje velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Pokud je problém jen ten kabel, zvážil by jsem toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Když se amundsen připojí k netu, tak funguje úplně v pohodě, neměl jsem s ním na své O3 FL žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Připojení k internetu u dodělaného rádia asi nerozchodí :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.