Publikováno Červenec 11, 20223 r Zdravím,dneska se mi stal průser,nemůžu zavřít střešní okno posuv funguje,i ta roleta,co je pod oknem,ale je to pořád pootevřené,jako na ventilačku.Pořád jsem to otvíral a zavíral,ale bez úspěchu.Když to chci dovřít,tak to prostě nejde.Všechno jsem promazával a zkoušel jsem tomu trochu pomoct rukou,ale nejde to.Na vagu se všechno tváří OK.Díky za jakoukoli radu.
Červenec 12, 20223 r Autor Tak ze včerejška na dnešek jsem to měl schované pod plachtou a dneska po práci jsem vzal multi spray,nastříkal jsem to všude možně i nemožně,ještě že mám kožený sedačky a pořád jsem měnil knoflíkem různé polohy.Pak při dovření na té poloze ,ventilačky'jsem zkusil držet knoflík na zavření,a asi po minutě už to začalo reagovat.Nejdřív se to zavřelo a hned zas otevřelo,i když jsem pořád držel ten knoflík.Tak jsem ho pustil a znovu zmačkl na zavření a tentokrát se to povedlo.Už to mám zavřené.Je pravda, že jsem to moc nepoužíval,a asi už to nebudu pokoušet.Tak jestli se to někomu stane,tak hodně trpělivosti.
Červenec 18, 20223 r Střešní okno jsem měl na Felicii a už bych ho na autě nikdy nechtěl, akorát jsou s tím problémy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.