josef.D Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Zdravím,dneska se mi stal průser,nemůžu zavřít střešní okno posuv funguje,i ta roleta,co je pod oknem,ale je to pořád pootevřené,jako na ventilačku.Pořád jsem to otvíral a zavíral,ale bez úspěchu.Když to chci dovřít,tak to prostě nejde.Všechno jsem promazával a zkoušel jsem tomu trochu pomoct rukou,ale nejde to.Na vagu se všechno tváří OK.Díky za jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef.D Vloženo 12. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 Tak ze včerejška na dnešek jsem to měl schované pod plachtou a dneska po práci jsem vzal multi spray,nastříkal jsem to všude možně i nemožně,ještě že mám kožený sedačky a pořád jsem měnil knoflíkem různé polohy.Pak při dovření na té poloze ,ventilačky'jsem zkusil držet knoflík na zavření,a asi po minutě už to začalo reagovat.Nejdřív se to zavřelo a hned zas otevřelo,i když jsem pořád držel ten knoflík.Tak jsem ho pustil a znovu zmačkl na zavření a tentokrát se to povedlo.Už to mám zavřené.Je pravda, že jsem to moc nepoužíval,a asi už to nebudu pokoušet.Tak jestli se to někomu stane,tak hodně trpělivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Střešní okno jsem měl na Felicii a už bych ho na autě nikdy nechtěl, akorát jsou s tím problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.