Gandi Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna @rostak475 - Mám novou O4 130let premium + asistovaná jízda 2.5 a mi toto nedělá. Jezdím po dálnici poměrně dlouho rovně a nestalo se mi že bych musel točit zbytečně někam volantem nebo že by to něco hlásilo. Při zaplém tempomatu a Travel Assist to řídí dokonce samo a jen po nějaké době stačí jemný dotyk na volant aby auto vědělo že nespím. Volant je kapacitní, takže auto to pozná že ho držím a ten snímač tam je. Ale záleží asi i na výbavě auta. Jak to funguje na předfaceliftu nevím ale tady perfekně a žádné asistenty před jízdou nevypínám fungují opravdu dobře. Dám řežim sport a nebo individual a jedu. 🙂 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Úplně stejně se chová i O4 před FL. Celé 3,5 let téměř denního používání se mi nestalo, že by auto "prudilo" ať držím volant, nebo mě nedejbože nutilo zahýbat při jízdě volantem. A to rozhodně nedržím vždy volant oběma rukama ani v poloze za deset dvě, nebo třičtvrtě na tři. Při klidné jízdě na dlouhých úsecích mám běžně jen jednu ruku ve spodní půlce ( vpravo, nebo vlevo) od štítku spodního ramene volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fae1448 Vloženo Pondělí v 08:52 Sdílet Vloženo Pondělí v 08:52 (editace) Zdravím vespolek. Posledního zhruba půl roku jsem pasivně sledoval toto fórum a sbíral nejrůznější informace. Teď v lednu jsem se konečně dočkal své nové služební Octavie RS 2.0, chtěl bych proto také přispět se svojí troškou do mlýna a na oplátku zodpovědět případné dotazy z praktického používání. Konfigurace je v podstatě základní (ono toho u RS moc potřeba není), liftback na 18" kolech, z příplatkové výbavy pouze zadní stěrač a tažné. Nemám příplatkový interiér, ani adaptivní podvozek. Bohužel už mám nový volant s nápisem, ale v reálu vypadá lépe než v konfigurátoru. Sám bych se pak asi zeptal na nějaké drobnosti zejména týkající se infotainmentu, přecházím z O3FL s analogovými budíky, takže ten skok k digitálnímu kokpitu v nejnovější verzi je docela změna. Editováno: Pondělí v 08:53, autor: Fae1448 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian93 Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami On 1/21/2025 at 11:50 PM, petr.podzimek said: @rostak475 Kamarád znalý stavu výroby v ŠA říká, že brát auto do 12 (někdo jen 6) měsíců po začátku výroby, je risk. A to i u faceliftů. A myslis, ze to plati i kdyz ted spousti vyrobu nove o4 4x4 150kw tsi? Auto je de-facto stejne, nejedna se o novy model nebo facelift, jen motorizace. Predem diky za nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami @Marian93 náběh nové motorizace by neměl být problém. Neváhej a objednávej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.