ČudlR Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května Technikus. Ted jsem nakonfiguroval presne tu stejnou co jsem objednal 4.2.2025 a cena na korunu stejna a zadna tabulka s precenovanim se neukazala Citovat
technikus Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května (editace) Si vymaž dočasné soubory prohlížeče. Konfigurátor nemá nové ceny a proto vidíš co vidíš. Ukazuje mi to na mobilu i z PC. Editováno: 3. Května, autor: technikus Citovat
ČudlR Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května Ne pro tu moji konfiguraci to tam opravdu neni. I kdyz jsem si stáhl novy cenik, tak ta cena je stejna jako kdyz jsem auto objednaval zacatkem unora 😀 Citovat
technikus Vloženo 3. Května Vloženo 3. Května (editace) Ano, tvoje konfigurace CN8SKNSS sedí aktuální stav konfigurátoru (zatím ukazuje stále ceny dle ceníku 2/2025) vs ceník 5/2025. Je až skoro neuvěřitelné, že jsi trefil konfiguraci, se kterou se cenově vůbec nehýbalo. Combi 1,5 TSI/110 kW 7stupňová automatická DSG Exclusive Selection 939.900 Kč a příplatky Modrá Race metalíza 16.000 Kč Becrux 19" leštěná 15.500 Kč Služba Škoda Prodloužená záruka na 5 let, do 100 000 km 14.000 Kč Suite Cognac 0 Kč Editováno: 3. Května, autor: technikus Citovat
lumirnavrat Vloženo 4. Května Vloženo 4. Května (editace) Tak muj 130Premium MHEV v zakladu o 44KKc. Nicmene co vidim za zmenu, pokud to neni chyba ceniku. tak Side Assist je v zakladu uz od Essence. 130 ma Asistovanou Jizdu 1.5+ a 130 Premium tak logicky to nema navic oproti 130. Editováno: 4. Května, autor: lumirnavrat Citovat
technikus Vloženo 29. Května Vloženo 29. Května Nezkoumal jste někdo detailně rozdíly v ceníku? Co jsem si všiml, že je třeba od května Side Assist - mrtvý úhel od základu, tj od výbavy Essence. Tak zda v tom cenovém navýšení není víc změn výbavy, navýšení prvků výbavy. Citovat
technikus Vloženo 5. Července Vloženo 5. Července Další ceník, s platností od 4.6.2025 nova-octavia-cenik.pdf Citovat
_Lukyn Vloženo 5. Července Vloženo 5. Července Ptal jsem se na to u dealera. Prý v květnovém byla nějaká chyba v informacích o emisích a proto vydali nový. 1 Citovat
Jaroslava Hűbnerová Vloženo před 20 hodinami Vloženo před 20 hodinami V novém ceníku se objevila možnost automatického parkování pro DSG Octavie. Ale nikde jinde o tom není ani zmínka. Tak snad to není nějaká chyba... Citovat
technikus Vloženo před 20 hodinami Vloženo před 20 hodinami Tak už jen poladit podporu aplikace MyŠkoda, která často ukazuje nějaké nesmysly. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.