Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj :t mám :)

no vidis, inak uz si pokoril tu 200-ku ? doporucejem zavolat stab TV nova a bude to hlavna reportaz tv novin. to bude na zapis do dejin skodovky junior 200 :D

Fabia 1,2 40 kW......... 4.rychostní stupeň a rychlost 145km/h (blízko červenému poli) :) Prostě nejlepší motor :)

Fabia 1,2 40 kW......... 4.rychostní stupeň a rychlost 145km/h (blízko červenému poli) :) Prostě nejlepší motor :)

nezapomněl jsi napsat,že tam máš dodělaný turbo ? :D:D-_-

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :) Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :) Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

6000tis jo ? :unsure: a kde má vubec omezovač ? To ji teda pěkně dáváš na p*del lol

Myslím že to bylo nadoraz :) Nebo to moc daleko od toho nemělo :D Tak občas se musí protáhnout, vrum vrum :)

no nebud na vetvy ze si isiel 145 na 4-ku a bol si v cervenom. ja som isiel na 4-ke 140km/h a to som sa este len blizil k 5000ot. (ak si dobre pamätam tak 4700-4800) :p

Ale já to dokážu jen se třemi válci a ty potřebudeš 4 ! :p A co těch 16 ventilů ? Pche ! Mě stačí 6 ! :D:smich:

Ale já to dokážu jen se třemi válci a ty potřebudeš 4 ! :p A co těch 16 ventilů ? Pche ! Mě stačí 6 ! :D:smich:

tak ked to bereme s tohto hladiska tak potom pred HTP 40kW :skoda::D

a to tam nemáš 5ku bohošu?? :o:huh::D

a to tam nemáš 5ku bohošu?? :o:huh::D

Na 5tku by to bylo asi už za móóc bodu :D Když se to zastaví až u 200km/h :D-_-

Koukám, čím větší kafemlejnek, tím větší závodník :D

a nechcete už toho nechat, absolutně nesmyslná debata.. kol114

a nechcete už toho nechat, absolutně nesmyslná debata.. kol114

Já už toho nechal...

Jo pětku tam mám, byl to jen test :);):D

Tak změníme diskusi na jiné téma :) Třeba - kdo z vás pojede trasu Praha - Brno nejvýš na dvojku ? :D:smich:

• Autor

Co se to tu děje???? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Založil jsem toto téma, protože jsem chtěl pomoc s identifikací jednoho videa z netu a ne tohle!!!!!

podla mna nie je nic horsie ( je jedno aka motorizacia ci HTP, MPI, 16V, TDI) ako prudsi vodic ako motor. to je kombinacia sebevraha. :D

podla mna nie je nic horsie ( je jedno aka motorizacia ci HTP, MPI, 16V, TDI) ako prudsi vodic ako motor. to je kombinacia sebevraha. :D

Přesně... zabýt sebe nebo i někoho jiného můžeš i dobře v HTP...

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :)  Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám  -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

6000tis jo ? :unsure: a kde má vubec omezovač ? To ji teda pěkně dáváš na p*del lol

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 ;) 6000 tis uz som sam tocil

Upraveno od V/// RS

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :)  Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám  -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 ;) 6000 tis uz som sam tocil

ale ty mas upravu RS, to sa nepocita :D

juuuuuuuuuuj zabudol som :D tak berem spat ;):D-_-

Divne, ja ho mam nekde pred 6000ot. cca 5900. Asi pred 14 dny jsem to testoval.

u 12V je to 6.130 ot, na mém, u 6V je to jinak?

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500  ;)  6000 tis uz som sam tocil

:o tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali :D

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500  ;)  6000 tis uz som sam tocil

:o tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali :D

no tak to se teda máš opravdu čím chlubit....na neutrál...chádák auto...je to něco jíného než s "zátěží"....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.