kláca Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) já mám akorát tuhle fotku, až zas vlítnu na dálnici, tak udělám nějakou novější, prostě sem ale víc jak nějakejch 195(co ukazoval tacháč) nejel, protože už sem byl na omezovači, tak nevim jak to má 40kw škoda že sem to nezabral i s otáčkoměrem, tam by to bylo vidět, že už šlape v červenym Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Já se dostal se 40 na 196, ale s celou kuchyňskou linkou a z 3 km kopce. A poslední kilometr toho kopce to zůstalo na těch 196. Už to prostě nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Hmm tak nevím za kolik jezdíš ty,ale já měl i s touto rychlostí leč krátkodobě spotřebu ve 4 s plným kufrem pod 6litříků...Taky najedeš na nádrž přes 850km??Asi ne viď... Covece, kdyz napises takovoudle kravinu, tak se nedim ze te tu lide bombardujou za to, ze mas aktualni, neboli kratkodobou spotrebu ... Jinak mam opravdu velikou chut ti nekdy v kopci natrhnout prdel ... zamerne rikam v kopci, protoze z kopce umi jezdit rychle i mene vykone auto a po rovince je to take neobjektivni ... Zavod do vrchu je smrt pro HTP a toto plati dvojnasob u dvouventilu co mas ty Pro ostatni : HTP, MPI, 16V ci TDI ... ani jeden motor neni vytez, kazdej ma sve pro i proti! další co neumí číst..tak rychle jsem jen chvilku,proto se to nepodepsalo na te prumerne spotrebe na konci...Asi neumis cist ty a je vas tady takovych asi vic...holt uz nebudu psat slozite vety kdyz jim pak nerozumite...sorry nenachazim slov ... dacan zustane dacanem a HTP jen dobrym motortem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) já mám akorát tuhle fotku, až zas vlítnu na dálnici, tak udělám nějakou novější, prostě sem ale víc jak nějakejch 195(co ukazoval tacháč) nejel, protože už sem byl na omezovači, tak nevim jak to má 40kwškoda že sem to nezabral i s otáčkoměrem, tam by to bylo vidět, že už šlape v červenym mam len otazku na tej fotke co je 185km/h tacho to si isiel so svojim combi HTP 47kW a uz si bol v cervenom poli na otackomery ? Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak jsem dneska měl chut a neměl strach z poldů a ted jsem přilítl z Prahy domů... Na dálnici po rovině 170 po chvíli 175 a z kopce jsem dal 190 a víc ani chlup... otčkoměr 6150... v červeným... 200 to nedá ani z delšího a prudšího kopce než jakej je u Kralup... Klaca: to je stejný jako Ty... akorát odchylka měření v tachu... kdybych z toho kopce pokračoval dál po rovině tak by jela tak 180-185 po rovině ale je tam most a měřej takže na 130 a pak znova a to dala jen těch 175... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Bylzde foto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 moje fotka co už tu byla... rozmazaná... v noci a fotil jsem to z mobilu... je tam 185... 220 je max na tacháči... ale bylo to z kopečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 ale jinak skutečně plodná diskuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já mám akorát tuhle fotku, až zas vlítnu na dálnici, tak udělám nějakou novější, prostě sem ale víc jak nějakejch 195(co ukazoval tacháč) nejel, protože už sem byl na omezovači, tak nevim jak to má 40kwškoda že sem to nezabral i s otáčkoměrem, tam by to bylo vidět, že už šlape v červenym mam len otazku na tej fotke co je 185km/h tacho to si isiel so svojim combi HTP 47kW a uz si bol v cervenom poli na otackomery ? na tyhle fotce neni uplně max co to jde (proto píšu, že mám jen tuhle fotku), na omezovač se to dostane při těch 190 a něco -jinak je to moje 47kw combicommando prostě stojim si zatim, že na 200 se dostane jedině když to hodiš z letadla a to hodně vysoko , a nebo má bylzde nějak blbě nacvaklý ručky tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) Vcera jsem jel domu az v noci, tak jsem na dalnici zkusil tu maximalku. Po rovine 165 tacho. Vic ani tuk. Dlouho jsem to netrapil protoze se mi nezdalo ze by to chtelo jeste zrychlovat. Tocilo to neco pres 5000. Jel jsem sam. Auto myslim, ze mam zajete dobre, protoze dynamika do 100km/h je na ten vykon velice dobra. ...takze pokud zde nekdo uvadi nejake rychlosti, ktere dosahl z kopce, tak ty jsou vcelku k nicemu. Nechapu jak se vam muze podarit to vytocit pri maximalce po omezovac. Vzdyt to auto nema uz zadnej vykon nad urcite otacky. Po rovine asi tezko. Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Niceone: Souhlasim s tebou Kluci si pletou pojmy s dojmy. Rozjet to z prudkeho kopce na vysokou rychlost neni problem, ale je to k nicemu, protoze to uz nema s motorem nic spolecneho, ale vozu udeluje dynamiku uz v podstate volny pad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Já jsem se svým autem nikdy tak rychle nejel. Ani nevím jestli by to tak rychle jelo. Co vím nejvíc jsem tam měl cca 180 (tachometrových) Jinak musel jsem se pousmát nad tím co napsal v posledním příspěvku Martinoslav. Připomělo mi to slova prodejce, když jsem se rozhodoval s jakým motorem auto koupit. Mimo jiné řekl: " z kopce jede každé auto i Trabant". Myslím, že vcelku trefné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Vcera jsem jel domu az v noci, tak jsem na dalnici zkusil tu maximalku. Po rovine 165 tacho. Vic ani tuk. Dlouho jsem to netrapil protoze se mi nezdalo ze by to chtelo jeste zrychlovat. Tocilo to neco pres 5000. Jel jsem sam. Auto myslim, ze mam zajete dobre, protoze dynamika do 100km/h je na ten vykon velice dobra....takze pokud zde nekdo uvadi nejake rychlosti, ktere dosahl z kopce, tak ty jsou vcelku k nicemu. Nechapu jak se vam muze podarit to vytocit pri maximalce po omezovac. Vzdyt to auto nema uz zadnej vykon nad urcite otacky. Po rovine asi tezko. NiceOne tak stebou nemozem suhlasit ja to davam kedy kolvek 165 KM/H po rovine mne to ide bez problemou takze neviem zacinam uvazovat ze mame tachometre inac cajchovane a kazdemu ukazuju nieco ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 VRS: Tobe ukazuje jinak, protoze ty jsi VRS - mezi tim je prima umera, vis? Cim vic VRS, tim vic jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 VRS: Tobe ukazuje jinak, protoze ty jsi VRS - mezi tim je prima umera, vis? Cim vic VRS, tim vic jiny Kua to ma nenapadlo ved ja mam znaky VRS repektive ja mam Fabiu 1.2 RS beriem spat co som napisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já mám akorát tuhle fotku, až zas vlítnu na dálnici, tak udělám nějakou novější, prostě sem ale víc jak nějakejch 195(co ukazoval tacháč) nejel, protože už sem byl na omezovači, tak nevim jak to má 40kwškoda že sem to nezabral i s otáčkoměrem, tam by to bylo vidět, že už šlape v červenym mam len otazku na tej fotke co je 185km/h tacho to si isiel so svojim combi HTP 47kW a uz si bol v cervenom poli na otackomery ? na tyhle fotce neni uplně max co to jde (proto píšu, že mám jen tuhle fotku), na omezovač se to dostane při těch 190 a něco -jinak je to moje 47kw combicommando prostě stojim si zatim, že na 200 se dostane jedině když to hodiš z letadla a to hodně vysoko , a nebo má bylzde nějak blbě nacvaklý ručky tacho jasne len preto som sa utvrdzoval ze ty mas silnejsie HTP pred bludmi bylzdeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Já jsem se svým autem nikdy tak rychle nejel. Ani nevím jestli by to tak rychle jelo. Co vím nejvíc jsem tam měl cca 180 (tachometrových)Jinak musel jsem se pousmát nad tím co napsal v posledním příspěvku Martinoslav. Připomělo mi to slova prodejce, když jsem se rozhodoval s jakým motorem auto koupit. Mimo jiné řekl: " z kopce jede každé auto i Trabant". Myslím, že vcelku trefné... presne len doplnim ze bylzde asi chybal na fyzike uz na zakladnej skole lebo taky vyrok ze pojde dole kopcom a nebude sam moze iba on napisat. kazdy vie ze ked uz nie je vykon tak to dozene gravitacia. nech si vyskusa po rovine pri tom istom obsadeni maximalku. p.s. aj s nalozenou tatrou sa da ist dole kopcom 140km/h. pava: presne suhlasim aj ja som isiel maximalne podla tacha 180km/h. bolo to na dialnici na rovine. na tachaci 180km a otackomer ukazoval 5000 ot. teda max. vykon este doplnim ze auto ma 1175kg + 4 pasazieri ( 300kg) cize spolu 1475kg. viac som uz neskusal lebo predomnou bol tmavy passat (flojdi) tak som brzdil a presiel okolo nich 130km/h cumeli ako puci tak som im zamaval ) p.s.: pri tej 180-ke som uz citil ze motor ide asi na maximum a viac som ho netrapil. mne je jasne ze je to 1,4-ka a nepotrebujem pisat ze mi to ide 200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Já jsem se svým autem nikdy tak rychle nejel. Ani nevím jestli by to tak rychle jelo. Co vím nejvíc jsem tam měl cca 180 (tachometrových)Jinak musel jsem se pousmát nad tím co napsal v posledním příspěvku Martinoslav. Připomělo mi to slova prodejce, když jsem se rozhodoval s jakým motorem auto koupit. Mimo jiné řekl: " z kopce jede každé auto i Trabant". Myslím, že vcelku trefné... já používám: "z kopce to frčí i na sáňkách" na ten omezovač to rozhulim jen z kopce, na rovině sem to ještě neudělal, takže to podle mě nejde na rovině tak kolem 180(podle tacho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 inak tu si mozte pozret 1,4 16V 74kW ale co je to bylzde by ho schoval s prstom v zadku. aj tych 34 kW naviac by mu nepomohlo http://www.youtube.com/watch?v=3pLn1FiZA0o&NR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 No na tom videu je jasne videt, ze i stokonka ma problem prekonat 190km/h, takze je jasne, ze Bylzde ma ve vsem pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 No na tom videu je jasne videt, ze i stokonka ma problem prekonat 190km/h, takze je jasne, ze Bylzde ma ve vsem pravdu ved preto som to tu dal, ze 100 koni ma co robit a nie 55koni. bylzde nechape ze na take rychlosti treba aj objem motora a preto aj 1,4 ma co robit a uz vonkoncom nie 3-valec 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papas11 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj škodovkáři mám fábii výroba 02 1.4, 16v 74kw bílou ale je super v té barvě a je to sedan výbava komfort v tecničáku píšou výroba v něměcku a sem prodáno nové.Závada občas mi probliknou světla a jakoby se na začátku lehce zdusí ale jinak to jede jako čert.Má to i protiprokluz klima atd a jinak jsem spokojenej 80.000 najeto. Takže kdybych směl poprosit o radu co by to muhlo být a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 to prebliknutie palubovky sa ti deje ked tocis volantom na mieste ? ak ano tak si vsimni ze aj svetla ti pohasinaju to je preto ze altik nestiha dobijat. servo ma velky odber. k tomu prisudeniu pri pohynani moze to robit skrtiaca klapka. stacilo by vycistit. inak si treba uvedomit ze je to maloobjemovy motor takze trosku plynu pridat to sa neda rozbiehat ako nafta. inak mas garantovane 80 tkm ze to ma v skutocnosti ? ak ano tak sa priprav pri 90tkm na vymenu rozvodov to je trochu drahsie nevyhoda 16V. ale ak nemas garantovane km tak tie rozvody by som dal skontrolovat lebo ak ti prde remen alebo kladka tak motor ide do kytiek. p.s.: nebud s toho v soku to je iba prevencia zalezi ci si prvy alebo kolky majitel a ako je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Já jsem se svým autem nikdy tak rychle nejel. Ani nevím jestli by to tak rychle jelo. Co vím nejvíc jsem tam měl cca 180 (tachometrových)Jinak musel jsem se pousmát nad tím co napsal v posledním příspěvku Martinoslav. Připomělo mi to slova prodejce, když jsem se rozhodoval s jakým motorem auto koupit. Mimo jiné řekl: " z kopce jede každé auto i Trabant". Myslím, že vcelku trefné... já používám: "z kopce to frčí i na sáňkách" na ten omezovač to rozhulim jen z kopce, na rovině sem to ještě neudělal, takže to podle mě nejde na rovině tak kolem 180(podle tacho) Souhlasím, na rovině na omezovač - nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj škodovkáři mám fábii výroba 02 1.4, 16v 74kw bílou ale je super v té barvě a je to sedan výbava komfort v tecničáku píšou výroba v něměcku a sem prodáno nové.Závada občas mi probliknou světla a jakoby se na začátku lehce zdusí ale jinak to jede jako čert.Má to i protiprokluz klima atd a jinak jsem spokojenej 80.000 najeto. Takže kdybych směl poprosit o radu co by to muhlo být a podobně Ahoj, vítej na fóru . Jen tě trochu pokárám...myslíš, že jsi použil správnou sekci pro svůj dotaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.