kláca Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 ste prdi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) Začínám mít pocit, že normální je mít tři válce a ne čtyři Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) Mám pocit, že normální je mít tři válce a ne čtyři ja myslim ze este normalnejsie je mat dva valce ako trabant. ale verim tomu ze za 10-15 rokov to bude vo fabii skutocnost. Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 tak už toho nechte vy majitele"plnohodnotných"motorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Základní motor pro připravovaný Fiat 500 bude přeplňovaný zážehový 2-válec 0,9l, to teprv bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 tak už toho nechte vy majitele"plnohodnotných"motorů klaca: neboj to potom uz aj ty budes mat plnohodnotny motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 tak už toho nechte vy majitele"plnohodnotných"motorů klaca: neboj to potom uz aj ty budes mat plnohodnotny motor teda, no hurá!!!, to ty jo už pak budu moct machrovat, i na něco jinšího než trabant , tak to už si teď pomalu honim triko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 jak tak koukam tam ten clovicek co se tu porad ohanel dvoustovkou a ze ma dukaz nebo tak nejak .... Dukaz nikde a clovicek taky nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tamten človíček se sem chodí dost často koukat a musí se tomu smát. Asi ten důkaz ani dávat nebudu...nemám za potřebí někomu něco dokazovat...kdo věří ten věří a kdo nevěří má smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tamten človíček se sem chodí dost často koukat a musí se tomu smát.Asi ten důkaz ani dávat nebudu...nemám za potřebí někomu něco dokazovat...kdo věří ten věří a kdo nevěří má smůlu... Musí se smát tomu, jakou legraci z něho mají ostatní, rozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 nee musí se smát tomu jak někdo neumí číst a nedokáže si připustit že ta chyba byla u něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 nee musí se smát tomu jak někdo neumí číst a nedokáže si připustit že ta chyba byla u něj... ale dvě kila prostě nedá, ať čte kdo chce jak chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 hmmm ale dost se tady klucí hádali kvůli té spotřebě...těch 200 udělat zkusím..když dá tak dám důkaz a když nedá tak nedá...dostal jsem se na 196 a nezkoušel to dál...v omezovači jsem ještě ale nebyl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 toak to musíš mít uplně jinou převodovku a motor než maj všichni ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hm ale třeba to taky nebude v tomhle ale mám jiná kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 aaa uz je to jasny, pan ma 21" kola s gumama 150/80 .... jinak tu rychlost nemuze nikdy udelat Pak je tu jeste moznost postelovat budiky. a jeho spotreba pod 6l je realna, ale pouze mimo mesto, ve meste ma HTPcko spotrebu kolem 7-8 a na dalnici, nebo na silnici kde se jede 120 a vejs je jeho spotreba mesi 7-8 ----------------------------------------- Mam tu zase jeden muj postrech vcera jsem to jen tak zkusil do kopecka, no nebudu prehanet jako nekdo ... do stoupani a 190 a nebyl problem to premlouvat SAMOZREJMNE TACHOMETROVEJCH 1 x TDI = 2 x ( HTP 6V + HTP 12V ) HTPcko je dobrej motor, ale neni to zavodak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ee mám 13' a předpisový profil gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 hm ale třeba to taky nebude v tomhle ale mám jiná kola. já už nemůžu. se z tebe po..... já jsem si říkal, že když jsem se na 14 nedostal na 200, tak na na 13 to půjde. ale nechtěl jsem být za blázna, tak jsem čekal, jestli mě v tom někdo utvrdí. 195 a ještě jsi nebyl na omezovači, jsi dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ma tam 6ti kvalt z RSa ... ale nejsem tak uplne jistej jestli by to pri rozjezdu neudusil ... preci jen ma tam 3x mensi kroutak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 ma tam 6ti kvalt z RSa ... ale nejsem tak uplne jistej jestli by to pri rozjezdu neudusil ... preci jen ma tam 3x mensi kroutak ale to nejde ne dát na benzín převodovku z RS(a)... nejde ani tak o krouták ale o otáčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Lewis: ne, nejde, ona by tam ta skříň hlavně nepasovala, víš? A kdyby náhodou jo, tak se to fakt nerozjede, bo kamna maj převody do těžka a to bys dřív asi opekl spojku s tou HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Lewis: ne, nejde, ona by tam ta skříň hlavně nepasovala, víš? A kdyby náhodou jo, tak se to fakt nerozjede, bo kamna maj převody do těžka a to bys dřív asi opekl spojku s tou HTP myslel jsem to obrazně... to že mají skřín jinou vim... ale řešili jsme to u aut které skříně mají stejné... fordi a podobně... a tam myslim byl opačnej případ... někdo dal na ropáka skřín z benzínu a ono to sice bylo silný ale nejelo to rychle protože se ropák nevytočí do takových otáček... respektive se bude ničit a kdo je trochu soudnej tak s tim jezdí normálně... proto jsem mluvil o otáčkách... (a já HTP nemám...) (ono se španělsky řekne jinak hovno to pojede víš...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Tak 195km/hod jsem opravdu dal a navíc s plně naloženým autem..mám na to 3 svědky kteří jeli semnou...dokonce i fotky mám..A opravdu by to šlo ještě dál... Takže pro nevěřící Tomáše...nechám vás ještě chvíli podusit a pak vám rád ukážu fotky.. A čo si tankoval? Staličnaju vodku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Bylzde: ze ty mas fabiu junior HTP 40kW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 jj mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.