Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj :t mám :)

no vidis, inak uz si pokoril tu 200-ku ? doporucejem zavolat stab TV nova a bude to hlavna reportaz tv novin. to bude na zapis do dejin skodovky junior 200 :D

Fabia 1,2 40 kW......... 4.rychostní stupeň a rychlost 145km/h (blízko červenému poli) :) Prostě nejlepší motor :)

Fabia 1,2 40 kW......... 4.rychostní stupeň a rychlost 145km/h (blízko červenému poli) :) Prostě nejlepší motor :)

nezapomněl jsi napsat,že tam máš dodělaný turbo ? :D:D-_-

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :) Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :) Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

6000tis jo ? :unsure: a kde má vubec omezovač ? To ji teda pěkně dáváš na p*del lol

Myslím že to bylo nadoraz :) Nebo to moc daleko od toho nemělo :D Tak občas se musí protáhnout, vrum vrum :)

no nebud na vetvy ze si isiel 145 na 4-ku a bol si v cervenom. ja som isiel na 4-ke 140km/h a to som sa este len blizil k 5000ot. (ak si dobre pamätam tak 4700-4800) :p

Ale já to dokážu jen se třemi válci a ty potřebudeš 4 ! :p A co těch 16 ventilů ? Pche ! Mě stačí 6 ! :D:smich:

Ale já to dokážu jen se třemi válci a ty potřebudeš 4 ! :p A co těch 16 ventilů ? Pche ! Mě stačí 6 ! :D:smich:

tak ked to bereme s tohto hladiska tak potom pred HTP 40kW :skoda::D

a to tam nemáš 5ku bohošu?? :o:huh::D

a to tam nemáš 5ku bohošu?? :o:huh::D

Na 5tku by to bylo asi už za móóc bodu :D Když se to zastaví až u 200km/h :D-_-

Koukám, čím větší kafemlejnek, tím větší závodník :D

a nechcete už toho nechat, absolutně nesmyslná debata.. kol114

a nechcete už toho nechat, absolutně nesmyslná debata.. kol114

Já už toho nechal...

Jo pětku tam mám, byl to jen test :);):D

Tak změníme diskusi na jiné téma :) Třeba - kdo z vás pojede trasu Praha - Brno nejvýš na dvojku ? :D:smich:

• Autor

Co se to tu děje???? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Založil jsem toto téma, protože jsem chtěl pomoc s identifikací jednoho videa z netu a ne tohle!!!!!

podla mna nie je nic horsie ( je jedno aka motorizacia ci HTP, MPI, 16V, TDI) ako prudsi vodic ako motor. to je kombinacia sebevraha. :D

podla mna nie je nic horsie ( je jedno aka motorizacia ci HTP, MPI, 16V, TDI) ako prudsi vodic ako motor. to je kombinacia sebevraha. :D

Přesně... zabýt sebe nebo i někoho jiného můžeš i dobře v HTP...

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :)  Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám  -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

6000tis jo ? :unsure: a kde má vubec omezovač ? To ji teda pěkně dáváš na p*del lol

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 ;) 6000 tis uz som sam tocil

Upraveno od V/// RS

Ne, nemám vůbec nic přidanýho ani upravenýho :)  Jen dodám že jsem teda jel sám palivo N95, dálnice rovinka, žádný vítr jako doping :D ale otáčky byly u 6000 zda-li si dobře vzpomínám  -> dával jsem bacha na provoz :) Protože mi tam někdo vjel..... :(

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500 ;) 6000 tis uz som sam tocil

ale ty mas upravu RS, to sa nepocita :D

juuuuuuuuuuj zabudol som :D tak berem spat ;):D-_-

Divne, ja ho mam nekde pred 6000ot. cca 5900. Asi pred 14 dny jsem to testoval.

u 12V je to 6.130 ot, na mém, u 6V je to jinak?

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500  ;)  6000 tis uz som sam tocil

:o tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali :D

obmedzovac nieje na 6000 tis ale niekde pri 6300 - 6500  ;)  6000 tis uz som sam tocil

:o tak ja ho mam az za 6000 tis a to som auto tocil v neutrali :D

no tak to se teda máš opravdu čím chlubit....na neutrál...chádák auto...je to něco jíného než s "zátěží"....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.