Publikováno Srpen 6, 20223 r Zdravím chcem sa spýtať ako sa nastavuje parkovací asistent, pri zaradení spiatočky mi zapne len kameru a vidím piktogram P s trojuholníkom a nie P s volantom, je to niečím podmienené? Neviem to najst. Výbava style plus. Ďakujem
Srpen 7, 20223 r Pokud parkovací asistent máš, tak po zmacnutni tlačítka by auto mělo začít hledat parkovací místo. Jestli si nejsi jistý, nejjednodušší kontrola je, jestli máš senzory I z boku auta. Pokud ano, tak parkovací asistent je přítomen. Nefunguje ale po zařazení zpátečky. Musíš ho aktivovat tlačítkem, jet pomalu kolem parkovacích míst a když auto vyhodnotí ze je ok, objeví se na displeji tlačítko start. Pak se řídís pokyny v kokpitu. BTW všechno tohle je popsáno v návodu, někdy není na škodu do něj kouknout 😉
Srpen 7, 20223 r Autor Práveže Side assist mám ak to myslíš a kukal som do návodu, a neukazuje mi to, skusal som to viac krát a nič.
Srpen 7, 20223 r No side assist není to samé jako parkovací asistent. Kvůli parkování jsou senzory i v těchto místech na blatníků. Pokud sis ale automatické parkování nepriplacel, tak ho asi nemáš?
Srpen 8, 20223 r před 10 hodinami, Michal.T napsal: Aha tak toto to nemá, zaujímavé že na SR to nieje ani v ponuke. Dik V SK nabídce není V CZ nabídce je to v balíčku: Asistovaná jízda 2.5 Premium Nejmodernější bezpečnostní prvky spojené do jediného výhodného balíčku. Asistovaná jízda 2.5 Premium nabízí prvky jako head-up displej, prediktivní tempomat, asistent pro předjíždění, asistent vyparkování, automatické parkování či hlídání mrtvého úhlu (Side Assist)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.