Duben 2, 200718 r Mezi HK a Náchodem je takovej malej štatl - Jaroměř mu říkaj... apropos je někdo z poblíž??
Duben 2, 200718 r pet: Kousek od UH HRADIŠTĚ No to je dost. Už jsem myslel, že su tady od Hradišťa sám ! Jíra Upraveno Duben 2, 200718 r od Jíra_82
Duben 2, 200718 r Tez zdravim severany...Usti - skola, kousek od Lovosic bydlim, a drandim v auti, po Litomericich, Moste, Lounech, Litvinove a okoli...
Duben 26, 200718 r Autor pet: Kousek od UH HRADIŠTĚ No to je dost. Už jsem myslel, že su tady od Hradišťa sám ! Jíra saaaam nejsi!
Květen 7, 200718 r Ja jsem z Ústí nad Labem a Mladý Boleslavy že tě neznám A ty ses odkud ? Zdravim všechny seveřany...že nás tu ale je já taky z Ústí a neznám ani jednoho z Vás... Cus. Covece ja tebe taky ne . Ústí n/L ... zdravím ;-)
Květen 9, 200718 r Tak severani se nam schazeji, Drsny z Litaku, skoro jako ja, a halda lidi z Usti, od tamtud jsem skoro taky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.