Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, infotaiment my hlásí, že mám vyměnit baterii v klíčku. Pro jistotu jsem je vyměnil u ubou klíčů, ale hláška pořád nezmizela. Vždycky se po startu objeví znova. Nevíte jak se toho zbavit (servis, vyčištění chybovích hlášek pomocí diaknostiky)?

Výbava ambition

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Prohodil jsem baterky v obou klíčích a přestalo to. V servise mi říkali, že ten jeden klíček nechat reklamovat. Ale pomohlo přehodit ty baterie. Ještě podoktnu, že ty baterky by měli být kvalitní tzn. nové a pořádně nabité. :)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ano jedna za třeba 79,- Duracell apod., ne 4x baterka v blistru za 69,-, to si pak tuto kvalitu z blistru/skupinového balení

ověříte když měníte baterku po 3 měsících.... 

Vloženo

Akorát jsem pred mesicem menil v F1 puvodni z

roku 2004,  byla to Duracell. Doma jsem mel jen z blistru z Kauflandu, tak jsem zvědav jestli chvili vydrží. 

Vloženo
před 33 minutami, psurn napsal:

Akorát jsem pred mesicem menil v F1 puvodni z

roku 2004,  byla to Duracell. Doma jsem mel jen z blistru z Kauflandu, tak jsem zvědav jestli chvili vydrží. 

Důležité je i stáří baterie (jak daleko je její expirace).

Např. dTest (tužkové aterie AA)

image.thumb.png.dd479a0afb7305033e0b4fedd6c09b55.png 

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Na dTest by som moc nespoliehal...

Tento portál sa tvári veľmi sofistikovane a nestranne. Testy, ktoré robil portál z mojej branže a teda ich nestrannosť a odbornosť viem posúdiť pretože s vyhodnocovanými výrobkami prichádzam každý deň do styku sú totálna hlúposť. U jednoho testu bolo dobre vidieť od ktorého výrobcu boli zaplatené - v odôvodnení víťazstva bol citovaný marketingový materiál tejto firmy, ktorý je technickým bludom. V inom teste naša firma skončila na 3-ťom mieste, pritom my testovaný výrobok nevyrábame len ho balíme. Všetky testované výrobky v teste boli v našom obale :) tak asi tak.

To som ale odbočil z témy.

Tento týždeň 2x hláška na displeji, že mám vymeniť baterku v kľúčiku - auto je používané 7 mesiacov a predtým stálo 4 mesiace na parkovisku nedokončených áut. Dnes som rozobral oba kľúče a zmeral napätie bateriek - tá "vybitá" má 2,96V, tá nepoužívaná 3,00V.

Obe baterky Panasonic (pravda moje skúsenosti s výrobkami tejto firmy sú len negatívne, tak sa tomu nedivím).

Vzal som včera so sebou nepoužívaný kľúč a celý deň bez hlášky.

Neviem koľko má napätie v skutočnosti nová baterka, nemám v tomto okamihu to možnosť porovnať.

P.S. skúsil som štartovanie s kľúčom bez baterky. funguje to dobre, takže netreba mať nejaké obavy že sa kľúč baterka v kľúči úplne položí a nebude sa dať s autom prísť domov.

Editováno: , autor: OpelInsi
  • o 2 měsíce později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Auto je z ledna, ale odemykani a otevreni na dalku je velmi nespolehlive, nekdy az v bezprostredni vzdalenosti. Je to zhorseni oproti minulosti a nebo problem nemate a mam zacit resit vymenu baterky?

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Vůz není možné odemknout nebo zamknout dálkovým
ovládáním
Možné příčiny jsou následující:
▶ Baterie v klíči je vybitá.
› Vyměňte baterii
▶ Klíč není synchronizovaný.
Synchronizujte klíč následujícím způsobem:
› Stiskněte libovolné tlačítko na klíči.
› Odemkněte do 1 min dveře klíčem přes vložku
zámku
Klíč může být nutné synchronizovat po opakovaném
stisknutí libovolného tlačítka na klíči mimo dosah
dálkového ovládání.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...