Jole22 Vloženo 9. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jole22 Vloženo 9. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2024 (editace) Takze nakoniec pojde nova hlava Editováno: 9. Listopad 2024, autor: Jole22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teken8 Vloženo 13. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 (editace) Unik chladicí kapaliny skoda superb 3 Zdravím vás Pročítal jsem si tady vaše tipy jak řešit unik chladicí kapaliny a nevím pořádně kde začít. Mám superba 3, rv. 2019, 2.0 tdi 110 kW, nechal jsem udělat komplet rozvody i s pumpou, ale voda stále uniká, když jedu klidnou jízdou tam uvedu i 50 km než je prázdná. Po doplnění a při kceleraci začne mizet hodně rychle a když zastavím a otevřu víčko od nádržky na chladící kapalinu tak se tam obrovským tlakem vrátí mega vody a probublává to. Podle mechanika je to těsnění pod hlavou. Chtěl bych se zeptat, jestli existuje o jiná možnost úniku, protože když jsem se dozvěděl cenu výměny těsnění pod hlavou, tak se mi do toho úplně nechce. Budu rád za každou radu, díky moc. Editováno: 13. Prosinec 2024, autor: Teken8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 13. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 Ano, pokud to tlakuje do vody, muze byt vadna cela hlava. A az se dozvis jeji cenu, tak se ti cena vymeny tesneni pod hlavou uz tak vysoka zdat nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2024 podobne sa sprava aj sanie , zhodit a otlakovat , chvila roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Vloženo Neděle v 09:28 Sdílet Vloženo Neděle v 09:28 u mě to dělalo sání chlazení, dá se to zjistit tím, že budeš mít kolem toho spoje vodu a nebo kamerkou dovnitř, jestli tam není voda. Díl stojí 12tis + práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teken8 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Zdravím všechny . Mám problém u superba 3 generace, rv. 2019, 2.0 TDi 110 kW, nové rozvody včetně pumpy a voda se stále ztrácí. Pokud jezdím klidné tempo, cca 50,90,130 km/h tak voda drží klidně týden a 500 km,ale pokud mu dám trochu napít, tak voda zmizí po pár desítkách km. Když otevřu víčko expanzky tak se voda vrátí. Už jsem z toho trochu nasranej, protože pořádně nikdo neví jestli je to, unik u egru, nebo sání u interkuleru, nebo hlava ( ale auto táhne pěkně i topí a voda po návratu z motoru je čistá). Nemáte prosím někdo nápad co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.